Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych podczas uroczystości 220 Rocznicy Uchwalenia Konstytucji 3 Maja organizowanej przez Prezydenta Miasta Białegostoku

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2011-03-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bipnowy.um.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych podczas uroczystości 220 Rocznicy Uchwalenia Konstytucji 3 Maja organizowanej przez Prezydenta Miasta Białegostoku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Świadczenie usług cateringowych podczas: Spotkania z okazji 220 Rocznicy Uchwalenia Konstytucji 3 Maja organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 3 maja 2011 roku, o godz. 13.00, w Sali Wielkiej Pałacyku Gościnnego w Białymstoku, ul J. Kilińskiego 6. 2. Przewidywana liczba uczestników bankietu - 60 osób. 3. Obowiązki wykonawcy: - ustawienie stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, (stoły zapewni Zamawiający), - liczba stołów dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości pomieszczenia, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego), 4. Wymagania dotyczące obsługi: - 4 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie. Wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 5. Dnia 3 maja 2011 roku Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do Pałacyku Gościnnego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (godz. 12.30.; czas trwania - do ostatniego Gościa). 6. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie stołów, nakrycie, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 7. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 8. Posiłki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 9. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 10. Posiłki urozmaicone, o wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 11. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 12. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 13. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 14. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 15. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez Świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 16. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania gorące: Łosoś po fińsku na truskawkach, Polędwiczki carbonara, Placuszki brokułowe z jogurtem Warzywa na maśle (100 g /os.) Dania na zimno: Łosoś lekko podwędzany z dipem miodowym (całe ryby), Szczupak perski, Koszyczki morskie z garnelami, Mus z raków w roladach (50g/os.) Tatarki bazyliowe, Rolada cielęca z pastą tuńczykową, Babeczki pasztetowe w sezamie, Koszyki parmeńskie z melonem i awokado (50g/os.), Kaczka na pomelo-balsamico, Rolada z kurczaka po włosku, Mini tortille z udkami na ostro, Pasztet drobiowy z truskawkami (50g/os.) Sałatka z awokado i sera korycińskiego, Cykoria z wiórkami z szynki (50g/os.) Torciki Pawłowej w pucharkach, Sałatka owocowa ze słodkim jogurtem, Pucharki czekoladowe, W-Zetki z amaretto (100g/os.) Napoje gorące: Kawa, herbata (160 ml/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana, Sok jabłkowy i pomarańczowy (0,5 l/os)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bipnowy.um.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach