Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych podczas spotkania wigilijnego pracowników Urzędu Miejskiego w Białegostoku organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 20 grudnia 2010r.

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2010-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych podczas spotkania wigilijnego pracowników Urzędu Miejskiego w Białegostoku organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 20 grudnia 2010r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych podczas spotkania wigilijnego pracowników Urzędu Miejskiego w dniu 20.12.2010 r., od godz. 15.40 Miejsce spotkania: Sala Ogrodowa i Trejażowa Pałacyku Gościnnego przy ul. Jana Kilińskiego 6 w Białymstoku 1. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 100 osób. 2. Zamawiający wymaga dostarczenia:- stołu szwedzkiego, na którym rozstawione zostaną potrawy,- wielkość stołu dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości pomieszczenia, w którym ma stanąć,- stół nakryty białą porcelaną gastronomiczną, czystym białym szkłem bez napisów oraz udekorowany żywymi kwiatami w barwach miasta, 3. Wymagania dotyczące obsługi:- 5 kelnerów (mężczyzn) posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe koszule, czarne muszki, spodnie i pantofle, białe rękawiczki).- cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, 4. Dnia 20 grudnia 2010 r. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków oraz stołu własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania o godz. 15.10 (czas trwania - do ostatniego Gościa). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnego stołu, nakrycie, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 30 min. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia.7. Posiłki winny być dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. 8. Posiłki bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 9. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 10. Posiłki urozmaicone o wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki. 11. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 12. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 13. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 14. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 15. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 16. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania na gorąco: Ryba w sosie cebulowym (90g/os) Pierogi świąteczne (90g/os) Barszcz czerwony z pasztecikiem (90g/os) Dania na zimno:Pstrągi z dymu (30-50g/os)Szczupak w galarecie (30-50g/os) Śledź w śmietanie (30-50g/os) Śledź tatarski (30-50g/os) Sałatka wigilijna (30-50g/os) Ryba w pomidorach (30-50g/os)Kutia (30-50g/os) Pierożki z makiem (30-50g/os) Kulebiak (30-50g/os) Karp w galarecie (30-50g/os) Łazanki (30-50g/os) Ciasta: Sernik,Keks domowy, Makowiec (po 90g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności do 0,33 (1l/os) Kompot z suszu i kisiel w dzbanach szklanych (1l/os) Napoje gorące: Kawa, Herbata (po 400 ml na osobę)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach