Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników i wykładowców szkoleń organizowanych przez Warmińsko - Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Olsztynie

Warmińsko-Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-356 Olsztyn, ul. Jagiellońska 91
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5357684 , fax. 089 5357684
  • Data zamieszczenia: 2012-10-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Olsztynie
    ul. Jagiellońska 91 91
    10-356 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5357684, fax. 089 5357684
    REGON: 51965302200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.w-modr.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla uczestników i wykładowców szkoleń organizowanych przez Warmińsko - Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, wraz z obsługą, w trakcie szkoleń organizowanych na terenie województwa warmińsko - mazurskiego. Przedmiot zamówienia został podzielony na 39 zadań. W załączniku nr 1 do siwz zawarte są szczegółowe informacje dotyczące każdej z części. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: Zapewnienie obiadu wraz z obsługą o godz. 13:00, w pierwszym dniu szkolenia, dla uczestników i wykładowców szkoleń oraz zapewnienie obiadu wraz z obsługą o godz. 13:00, w drugim dniu szkolenia, dla uczestników i wykładowców szkoleń. Wymogi co do zapewnienia wyżywienia: Wykonawca w trakcie pierwszego dnia szkoleniowego zapewnia uczestnikom oraz wykładowcom szkoleń obsługę gastronomiczną, na którą składa się ciepły posiłek (obiad), w skład którego wchodzi danie główne mięsne lub rybne, ziemniaki, ryż lub frytki oraz zestaw surówek. Posiłek zostanie dostarczony do miejsca Wyznaczonego przez Zamawiającego w miejscowości, która podana jest w pierwszym dniu szkolenia w załączniku nr 1 do SIWZ. Wykonawca w trakcie drugiego dnia szkoleniowego zapewnia uczestnikom oraz wykładowcom szkoleń obsługę gastronomiczną, na którą składa się ciepły posiłek (obiad), w skład którego wchodzi danie główne mięsne lub rybne, ziemniaki, ryż lub frytki oraz zestaw surówek. Menu drugiego dnia szkolenia będzie się różniło od menu pierwszego dnia szkolenia. Posiłek zostanie dostarczony do miejsca Wyznaczonego przez Zamawiającego w miejscowości, która podana jest w drugim dniu szkolenia w załączniku nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.w-modr.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach