Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej ogłasza przetarg
- Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48 58 347 13 10 , fax. +48 58 347 28 21
- Data zamieszczenia: 2012-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
ul. Narutowicza 11/12 11/12
80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. +48 58 347 13 10, fax. +48 58 347 28 21
REGON: 00000162000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dzp.pg.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem -edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla dzieci wraz z nauczycielami szkół gimnazjalnych biorących udział w projekcie Za rękę z Einsteinem -edycja II, podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku. 1)usługa będzie świadczona w lokalu na terenie Politechniki Gdańskiej; 2)posiłek odbędzie się na siedzącą, z wykorzystaniem porcelanowej zastawy stołowej; 3)zestaw obiadowy dwudaniowy (zupa + pierwsze danie) oraz soczek (menu zgodne z wyszczególnieniem w formularzu rzeczowo - cenowym - załączniku nr 4 do SIWZ); 4)liczba osób korzystająca z usługi: 23 maja 2012 - 336, 24 maja 2012 - 288 osób, 25 maja 2012 - 336 osób; 5)podział na tury obiadowe: a)23 maja: I tura 100 osób, II tura 100 osób, III tura 136 osób, od godz. 13:00 (czas na posiłek ok. 30 minut) b)24 maja: I tura 100 osób, II tura 100 osób, III tura 88 osób, od godz. 13:00 (czas na posiłek ok. 30 minut) c)25 maja: I tura 100 osób, II tura 100 osób, III tura 136 osób, od godz. 13:00 (czas na posiłek ok. 30 minut) 6)Łączna liczba osób korzystająca z usługi: 960 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Reintegracja społeczno - zawodowa w Centrum Integracji Społecznej - etap. III - usługa cateringowa
Dodano: 2016-06-17 - 07/PN/2016
Dodano: 2016-06-08 - Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej.
Dodano: 2015-11-12 - 14/PN/2015
Dodano: 2015-07-27 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2015-02-20 - Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni Zamawiającego
Dodano: 2015-02-05 - 14/PN/2014
Dodano: 2014-08-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-05-12 - Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Dodano: 2014-04-30 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-03-19