Gmina Somonino ogłasza przetarg
- Adres: 83-314 Somonino, ul. Ceynowy
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6841121 , fax. 058 6841144
- Data zamieszczenia: 2016-06-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Somonino
ul. Ceynowy
83-314 Somonino, woj. pomorskie
tel. 058 6841121, fax. 058 6841144
REGON: 00054507600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.somonino.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Reintegracja społeczno - zawodowa w Centrum Integracji Społecznej - etap. III - usługa cateringowa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dla uczestników zajęć reintegracji społeczno - zawodowej w Centrum Integracji Społecznej w Ostrzycach realizowanych w ramach projektu pn. Twoja szansa współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014 - 2020 polegająca na przygotowaniu i codziennej (z wyjątkiem dni wolnych) dostawy w pojemnikach jednorazowych - jednodaniowych ciepłych posiłków dla uczestników projektu w okresie od VI 2016r. do VI 2018r. w dni pracujące tj. od poniedziałku do piątku. Ilość dziennych posiłków od 8 do 12 szt. Jednakże zamawiający zastrzega możliwość codziennej aktualizacji ilości posiłków. Posiłek winny składać się z pierwszego lub drugiego dania oraz być dostarczony do siedziby Centrum Integracji Społecznej w Ostrzycach ok godziny 12. Ogólna ilość posiłków w okresie realizacji projektu - 1.250 szt-edycję x 5 edycji - 6.250 szt. Wymagania 1. Posiłek regeneracyjny obejmujący: - zupę z wkładką + pieczywo (2 razy w tygodniu) - zamiennie II danie (3 razy w tygodniu) 2. Posiłki winny być jednodaniowe, trzyskładnikowe; każdego dnia winna być porcja: węglowodanów (ziemniaki, kasza, ryż, makaron) surówka, warzywa gotowane, porcja białka, ryba, mięso. Temperatura 63?C - 74?C. 3. Kaloryczność jednego posiłku winna być min 650 kal. Wykonawca będzie zobowiązany do: 1. Przygotowania i przedstawienia do zaakceptowania Koordynatorowi Projektu menu posiłków na 5 dni przed rozpoczęciem usługi. 2. Prowadzenia na bieżąco statystyki przygotowanych i dostarczonych posiłków. 3. Przekazywania Koordynatorowi projektu w terminie 5 dni po zakończeniu każdego miesiąca dokumentacji związanej z wykonaniem umowy tj. (listy przygotowanych i dostarczonych posiłków według wzoru Zamawiającego). Kompletna i prawidłowa dokumentacja stanowi załącznik do wystawionego przez Wykonawcę faktury-rachunku. 4. Stałej współpracy z zespołem ds. realizacji projektu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zgodnie z art. 45 ust.2 ustawy zamawiający nie żąda zabezpieczenia ofert akceptowalną formą wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin zapłaty faktury
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.somonino.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 07/PN/2016
Dodano: 2016-06-08 - Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej.
Dodano: 2015-11-12 - 14/PN/2015
Dodano: 2015-07-27 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2015-02-20 - Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni Zamawiającego
Dodano: 2015-02-05 - 14/PN/2014
Dodano: 2014-08-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-05-12 - Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Dodano: 2014-04-30 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-03-19 - PRZYGOTOWANIE I PODANIE POSIŁKÓW W KUCHNI ZAMAWIAJĄCEGO
Dodano: 2014-01-30