Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych

Centrum Kształcenia Ustawicznego ogłasza przetarg

  • Adres: 81-704 Sopot, ul. Tadeusza Kościuszki 22/24
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-58 551-00-11 , fax. 0-58 551-00-11
  • Data zamieszczenia: 2012-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Ustawicznego
    ul. Tadeusza Kościuszki 22/24 22/24
    81-704 Sopot, woj. pomorskie
    tel. 0-58 551-00-11, fax. 0-58 551-00-11
    REGON: 19189675500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sopot.pl; www.cku.sopot.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dowozie i podaniu posiłków podczas zajęć dla słuchaczy, uczestników projektu Inwestuj w siebie - kształcenie ustawiczne osób dorosłych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.3: Upowszechnienie formalnego kształcenia ustawicznego. 2. Usługi będą świadczone w Centrum Kształcenia Ustawicznego w Sopocie, ul. Kościuszki 22-24 podczas spotkań weekendowych (sobota, niedziela - w godz. 8.00-16.15 3. Usługi cateringowe będą świadczone w okresie od 24 marca 2012 r. do 31 grudnia 2014 r. (z wyłączeniem w każdym roku okresu 10 lipca - 20 sierpnia). Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom spotkań posiłki w dni wskazane przez Zamawiającego. Wykonawca otrzyma dokładny harmonogram dostaw (dzień, godzina, miejsce) na każdy miesiąc świadczenia usług do 25 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc świadczenia usług. 4. Posiłki będą przygotowane przez Wykonawcę w obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 5. Wykonawca odpowiada za dostarczenie posiłków oraz podanie ich zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 6. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych w zakresie dwóch niżej określonych części zamówienia. 7. Jeżeli Wykonawca zamierza część zamówienia powierzyć podwykonawcom to jego zakres powierzonych czynności wskazuje w ofercie. 8. Wykonawca będzie ponosił pełną odpowiedzialność wobec Zamawiającego za usługi/prace wykonane przez podwykonawców.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sopot.pl; www.cku.sopot.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach