Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 8 w Białymstoku ogłasza przetarg
- Adres: 15-540 Białystok, ul. Żurawia 12
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 74 16 923, 85 743 42 85 , fax. 85 74 16 923
- Data zamieszczenia: 2012-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 8 w Białymstoku
ul. Żurawia 12 12
15-540 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 74 16 923, 85 743 42 85, fax. 85 74 16 923
REGON: 05069609500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zso8.bialnet.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej podczas zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu Szkoła Młodych Inżynierów nr projektu WND-POKL.09.01.02-20-745/12. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usługi cateringowej podczas zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu Szkoła Młodych Inżynierów nr projektu WND-POKL.09.01.02-20-745/12. 2. Świadczenie usługi cateringowej będzie polegało na dostarczaniu poczęstunku dla 123 uczestników projektu z częstotliwością 1 raz w tygodniu. Zamawiający dopuszcza czasowe zwiększenie częstotliwości świadczenia usługi do 2 razy w tygodniu, a w listopadzie i grudniu 2012 roku przewiduje świadczenie usługi 3 razy w tygodniu. Na poczęstunek będący przedmiotem usługi składa się zestaw obejmujący: a) soczek w lekkiej plastikowej butelce z ustnikiem ułatwiającym picie, bez konserwantów i sztucznych barwników o pojemności minimum 300 ml, b) świeży owoc sezonowy o wadze min. 150 g/na uczestnika c) kanapka: I Wariant: bułka z ziarnami/graham/paluch słonecznikowy, z szynką/polędwicą (minimum 20 gram), z serem z dziurami i warzywami II Wariant: bułka z ziarnami/graham/paluch słonecznikowy z warzywami i łososiem (minimum 20 gram) Pakiet składający się z soczku i owocu/owoców sezonowych powinien być poporcjowany i zapakowany. Kanapka zapakowana odrębnie. Kanapki muszą być bezwzględnie świeże, przygotowane w dniu dostarczenia dla Zamawiającego. 3. Przedmiot zamówienia obejmuje maksymalnie 9348 sztuk zestawów (około 123 sztuk jednorazowo) opisanych w ust.2. Zamawiający określi każdorazowo dokładną liczbę dostarczanych zestawów, na dzień przed świadczeniem usługi (uwzględniając nieobecności uczestników zajęć). Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia ilości zamówionych usług zależnie od potrzeb Zamawiającego z zastrzeżeniem, iż zmniejszenie nie może przekroczyć 30 % zamawianych usług. Wykonawca otrzyma zapłatę z tytułu rzeczywistej ilości dostarczonych zestawów obliczoną według ceny jednostkowej za zestaw. 4. Cena jednostkowa zaoferowana przez Wykonawcę w ofercie nie ulegnie zmianie przez okres obowiązywania umowy. 5. Sukcesywna usługa będzie realizowana zgodnie ze szczegółowym harmonogramem ustalonym przez Zamawiającego i Oferenta. Usługa będzie świadczona każdorazowo we środy w czasie dwóch przerw w godzinach: 745 - 800 - dla 50 dzieci oraz 935-945 - dla 73 dzieci. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany terminu realizacji usługi na inny dzień tygodnia i zmianę godzin przerw. 6. Miejsce dostawy stanowi siedziba Zamawiającego - Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 8 w Białymstoku, ul. Żurawia 12. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania, dowozu i wydawania uczestnikom zajęć przygotowanych zestawów (sok, owoc, kanapka), w terminach wskazanych przez Zamawiającego i do pomieszczeń, gdzie będą odbywały się zajęcia. Usługa obejmuje obsługę umożliwiającą przekazanie posiłków dzieciom w przewidzianym czasie (min. 2 osoby w czasie pierwszej i drugiej przerwy). 7. Wykonawca w ramach świadczonej usługi zapewni wyłącznie produkty spełniające normy jakości dla produktów spożywczych objętych zamówieniem. 8. Wykonawca, podczas realizacji usługi jest zobowiązany do przestrzegania przepisów w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.). 9. Wykonawca zobowiązany jest do wskazania w ofercie części zamówienia, której realizację zamierza powierzyć podwykonawcom [wymagane oświadczenie w ww. zakresie zawarte jest na formularzu ofertowym]. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zso8.bialnet.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych podczas czterech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatantów i służb mundurowych
Dodano: 2016-06-28 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie.
Dodano: 2016-06-17 - Świadczenie usług cateringowych podczas czterech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatantów i służb mundurowych
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usługi cateringowej podczas wydarzenia religijnego związanego z Dniami w Diecezji Białostockiej z okazji Światowych Dni Młodzieży 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną i całodobową usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej
Dodano: 2016-04-04 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie
Dodano: 2015-04-24 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną i całodobową usługa polegającą na sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych dla kuchenki oddziałowej
Dodano: 2015-04-13 - Wybór wykonawców usług żywieniowych podczas spotkań warsztatów szkoleniowych w ramach projektu Rozwój doskonalenia nauczycieli w powiecie augustowskim
Dodano: 2015-02-09 - Świadczenie usług cateringowych podczas trzech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatanckim
Dodano: 2015-01-05 - USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2014-11-24