Przetargi.pl
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych z obsługą kelnerską dla Politechniki Śląskiej. Znak sprawy: IA1.283.25.2023.EO

Politechnika Śląska ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, Akademicka 2A
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. (32) 237-13-34, 237-13-35
  • Data zamieszczenia: 2023-04-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Śląska
    Akademicka 2A
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. (32) 237-13-34, 237-13-35
    REGON: 000001637
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.polsl.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne świadczenie usług cateringowych z obsługą kelnerską dla Politechniki Śląskiej. Znak sprawy: IA1.283.25.2023.EO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych z obsługą kelnerską dla Politechniki Śląskiej. 2. Wymagania dotyczące terminu wykonania: Termin wykonania zamówienia: w okresie do 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy lub do wyczerpania ceny umowy, o której mowa w § 2 ust. 1 Projektowanych Postanowień Umowy, w zależności od tego co nastąpi wcześniej, z zastrzeżeniem § 2 ust. 10 pkt 1) i 2) oraz § 7 ust. 3 pkt 2) lit. c) Projektowanych Postanowień Umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. ZDOLNOŚĆ TECHNICZNAWykonanie przez Wykonawcę (zakończenie) nie wcześniej niż w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, co najmniej 2 usług, z czego każda musi obejmować usługi cateringowe świadczone w sposób sukcesywny w okresie co najmniej 6 miesięcy, za min. 100.000,00 zł brutto każda. Każda z usług musi obejmować co najmniej: przygotowanie, dowóz, podawanie posiłków.2. ZDOLNOŚĆ ZAWODOWADysponowanie minimum 6 osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, które będą odpowiedzialne m. in. za świadczenie usług, prawidłową realizację zamówienia i kontrolę jakości jego wykonania.3. UPRAWNIENIA DO PROWADZENIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ LUB ZAWODOWEJWykonawca zobowiązany jest do posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej, tj. musi posiadać aktualne zezwolenia (decyzje) Państwowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności obejmującej przedmiot zamówieniaw zakresie:a) produkcji i sprzedaży potraw przygotowywanych od surowca do gotowego wyrobu oraz napojów zimnych i gorących podawanych w naczyniach wielokrotnego użytku,b) prowadzenia usług transportowych w zakresie przewozu żywności i/lub przewozu żywności na potrzeby własnego zakładu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-26

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach