Przetargi.pl
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, nr postępowania CRZP/271/009/U/12

Politechnika Gdańska ogłasza przetarg

  • Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3471538, 347-24-00 , fax. 058 3472913,058 3471765
  • Data zamieszczenia: 2012-07-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska
    ul. Narutowicza 11/12 11/12
    80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3471538, 347-24-00, fax. 058 3472913,058 3471765
    REGON: 00000162000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.gda.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, nr postępowania CRZP/271/009/U/12
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013. 2. Usługi cateringowe świadczone będą zgodnie z asortymentem wyszczególnionym poniżej: -Przekąski zimne 3 szt./1 osobę: np. kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie, mini krepsy naleśnikowe z różnymi farszami, rożki francuskie z różnymi farszami, koreczki koktajlowe, ruloniki z szynki z sosem chrzanowym, itp. -Sałatki 100g/1 osobę: np. sałatka grecka, sałatka z mięsem z kurczaka, z bekonem itp. -Napoje zimne 500 ml/1 osobę: soki owocowe 250 ml, woda mineralna 250 ml -Napoje ciepłe 200 ml/1 osobę: Kawa (200 ml x 80% uczestników), herbata (200 ml x 20% uczestników) -Ciastka 60-80 g/1 osobę: Mix ciasteczek koktajlowych 3. Miejscem świadczenia usług będzie obszar Trójmiasta. 4. Zamawiający przewiduje maksymalnie 5 spotkań, podczas których będzie korzystać z usług cateringowych. 5. Podczas jednego spotkania, maksymalna liczba jego uczestników będzie wynosiła 120 osób
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach