Politechnika Gdańska ogłasza przetarg
- Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 3471538, 347-24-00 , fax. 058 3472913,058 3471765
- Data zamieszczenia: 2012-07-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska
ul. Narutowicza 11/12 11/12
80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 058 3471538, 347-24-00, fax. 058 3472913,058 3471765
REGON: 00000162000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, nr postępowania CRZP/271/009/U/12 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013. 2. Usługi cateringowe świadczone będą zgodnie z asortymentem wyszczególnionym poniżej: -Przekąski zimne 3 szt./1 osobę: np. kanapki dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie, mini krepsy naleśnikowe z różnymi farszami, rożki francuskie z różnymi farszami, koreczki koktajlowe, ruloniki z szynki z sosem chrzanowym, itp. -Sałatki 100g/1 osobę: np. sałatka grecka, sałatka z mięsem z kurczaka, z bekonem itp. -Napoje zimne 500 ml/1 osobę: soki owocowe 250 ml, woda mineralna 250 ml -Napoje ciepłe 200 ml/1 osobę: Kawa (200 ml x 80% uczestników), herbata (200 ml x 20% uczestników) -Ciastka 60-80 g/1 osobę: Mix ciasteczek koktajlowych 3. Miejscem świadczenia usług będzie obszar Trójmiasta. 4. Zamawiający przewiduje maksymalnie 5 spotkań, podczas których będzie korzystać z usług cateringowych. 5. Podczas jednego spotkania, maksymalna liczba jego uczestników będzie wynosiła 120 osób - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Reintegracja społeczno - zawodowa w Centrum Integracji Społecznej - etap. III - usługa cateringowa
Dodano: 2016-06-17 - 07/PN/2016
Dodano: 2016-06-08 - Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej.
Dodano: 2015-11-12 - 14/PN/2015
Dodano: 2015-07-27 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2015-02-20 - Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni Zamawiającego
Dodano: 2015-02-05 - 14/PN/2014
Dodano: 2014-08-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-05-12 - Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Dodano: 2014-04-30 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-03-19