Przetargi.pl
sukcesywne dostawy warzyw

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 5 527 922 945
  • Data zamieszczenia: 2020-10-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1
    82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 5 527 922 945
    REGON: 64902500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy warzyw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    część I – warzywa 1. marchew kod CPV 03221112-4 marchew wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 45 000 kg 2. pietruszka korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 5 000 kg 3. seler korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 50 kg • szacunkowa ilość: do 5 000 kg 4. burak ćwikłowy kod CPV 03221111-7 burak ćwikłowy wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 50 kg • szacunkowa ilość: do 15 000 kg 5. kapusta biała kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 15 000 kg 6. cebula kod CPV 03221113-1 cebula wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 20 000 kg część II – ziemniak jadany 1. ziemniak jadalny kod CPV 03212100-1 ziemniaki wymagania dotyczące produktu: • pakowany w worki do 50 kg • szacunkowa ilość: do 80 000 kg część III - jabłka 1. jabłka kod CPV 03222321-9 jabłka wymagania dotyczące produktu: • jabłko spożywcze, o wadze 80 -250 g/szt • pakowane w skrzynkach 15-25kg • zamawiający nie dopuszcza jabłek technologicznych do przetwórstwa spożywczego • szacunkowa ilość: do 6 000 kg część IV – kiszonki 1. ogórek kiszony kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 60 kg (waga po odcieku) • szacunkowa ilość: do 1 000 kg 2. kapusta kiszona kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 60 kg (waga po odcieku) • szacunkowa ilość: do 3 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221110-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań wynikających z art. 22 ust. 1 ustawy - stanowiące załącznik nr 3 do siwz.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach