Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg
- Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 5 527 922 945
- Data zamieszczenia: 2020-10-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
ul. Lotnicza 1
82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
tel. 5 527 922 945
REGON: 64902500000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
sukcesywne dostawy warzyw - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
część I – warzywa 1. marchew kod CPV 03221112-4 marchew wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 45 000 kg 2. pietruszka korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 5 000 kg 3. seler korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 50 kg • szacunkowa ilość: do 5 000 kg 4. burak ćwikłowy kod CPV 03221111-7 burak ćwikłowy wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 50 kg • szacunkowa ilość: do 15 000 kg 5. kapusta biała kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 15 000 kg 6. cebula kod CPV 03221113-1 cebula wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 50 kg • szacunkowa ilość: do 20 000 kg część II – ziemniak jadany 1. ziemniak jadalny kod CPV 03212100-1 ziemniaki wymagania dotyczące produktu: • pakowany w worki do 50 kg • szacunkowa ilość: do 80 000 kg część III - jabłka 1. jabłka kod CPV 03222321-9 jabłka wymagania dotyczące produktu: • jabłko spożywcze, o wadze 80 -250 g/szt • pakowane w skrzynkach 15-25kg • zamawiający nie dopuszcza jabłek technologicznych do przetwórstwa spożywczego • szacunkowa ilość: do 6 000 kg część IV – kiszonki 1. ogórek kiszony kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: • pakowany do 60 kg (waga po odcieku) • szacunkowa ilość: do 1 000 kg 2. kapusta kiszona kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: • pakowana do 60 kg (waga po odcieku) • szacunkowa ilość: do 3 500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221110-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań wynikających z art. 22 ust. 1 ustawy - stanowiące załącznik nr 3 do siwz.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę warzyw, ziemniaków, jabłek oraz kiszonek
Dodano: 2021-11-08 - Przetarg nieograniczony na dostawę warzyw, ziemniaków, jabłek oraz kiszone
Dodano: 2021-11-05 - Dostawa warzyw lato 2021r.
Dodano: 2021-07-07 - Dostawa warzyw zima 2019
Dodano: 2019-10-10 - sukcesywne dostawy warzyw
Dodano: 2019-10-09 - Dostawa warzyw lato 2019 rok
Dodano: 2019-06-06 - sukcesywne dostawy warzyw
Dodano: 2018-10-31 - Dostawa warzyw -zima 2018
Dodano: 2018-09-24 - Dostawa warzyw lato 2017
Dodano: 2017-07-14