Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2011-02-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 34-511 Kościelisko, Kiry 1. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Opis przedmiotu zamówienia Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego SGGW w Kościelisku z podziałem na 8 zadań: a) Zadanie I : sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich - kod CPV:15110000-2, 15131120-2, b) Zadanie II: sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych - kod CPV: 15800000-6, c) Zadanie III: sukcesywne dostawy pieczywa - kod CPV: 15811000-6, d) Zadanie IV: sukcesywne dostawy produktów mrożonych - kod CPV:15896000-5, e) Zadanie V: sukcesywne dostawy soków i napojów owocowych i warzywnych - kod CPV: 15320000-7, f) Zadanie VI: sukcesywne dostawy napojów orzeźwiających - kod CPV: 15982000-5, g) Zadanie VII: sukcesywne dostawy kawy do ekspresu ciśnieniowego - kod CPV: 15861000-1, h) Zadanie VIII: sukcesywne dostawy ryb świeżych - kod CPV: 03311000-2. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania określone przez zamawiającego. Zamawiający w przypadku zaoferowania przez wykonawcę produktu równoważnego w stosunku do określonego w siwz dokona oceny równoważności na podstawie próbek załączonych do oferty przez wykonawcę. 2. Inne informacje dotyczące przedmiotu zamówienia Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej: - stanu higienicznego samochodu - higieny osobistej dostawcy kierowcy - daty przydatności do spożycia - temperatury przewozu Zamawiający wymaga dostarczenia próbek towarów równoważnych z opisanymi. Próbki należy dostarczyć razem z ofertą. 1. Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie I 2. Krótki opis części zamówienia: Zadanie I - sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie II 3. Krótki opis części zamówienia: Zadanie II -sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie III 4. Krótki opis części zamówienia: Zadanie III - sukcesywne dostawy pieczywa *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie IV 5. Krótki opis części zamówienia: Zadanie IV -sukcesywne dostawy produktów mrożonych *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie V 6. Krótki opis części zamówienia: Zadanie V -sukcesywne dostawy soków i napojów owocowych i warzywnych *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie VI 7. Krótki opis części zamówienia: Zadanie VI -sukcesywne dostawy napojów orzeźwiających *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie VII 8. Krótki opis części zamówienia: Zadanie VII - sukcesywne dostawy kawy do ekspresu ciśnieniowego *Oznaczenie części zamówienia: Zadanie VIII 9. Krótki opis części zamówienia: Zadanie VIII -sukcesywne dostawy ryb świeżych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=1827
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-19 - Dostawa mięsa
Dodano: 2016-05-31 - Sprzedaż i dostawa mięsa i produktów mięsnych do ośrodków dla cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Podkowie Leśnej -Dębaku i w Lininie.
Dodano: 2016-05-19 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2016-05-13 - DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 15.06.2016r. do 14.06.2017r.
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej SPZOZ Węgrów
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mięsa mrożonego dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2015-12-29