Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Popowie ogłasza przetarg
- Adres: 07-203 Somianka, Popowo Parcele, ul. Nadbużańska 41
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 782 71 62, 63 , fax. 22 782 71 60
- Data zamieszczenia: 2016-01-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Popowie
Popowo Parcele, ul. Nadbużańska 41 41
07-203 Somianka, woj. mazowieckie
tel. 22 782 71 62, 63, fax. 22 782 71 60
REGON: 00032052600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.popowo.com
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna SW
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie, rodzaj artykułów oraz szacunkowe zapotrzebowanie na okres 12 miesięcy, według poszczególnych zadań, przedstawia formularz cenowy stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ. Realizacja dostaw odbywać się będzie do magazynu zamawiającego sukcesywnie, w miarę bieżącego zapotrzebowania na podstawie informacji każdorazowo przekazywanej przez zamawiającego w formie telefonicznej, mailowej lub faksem do godz. 15:00 w dniu poprzedzającym dostawę. Realizacja dostaw w godz. 8:00 - 13:00 transportem i na koszt wykonawcy. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia użyto oznaczeń lub parametrów wskazujących konkretnego producenta, konkretny produkt lub wskazano znaki towarowe zamawiający dopuszcza zastosowanie rozwiązań równoważnych, przez które należy rozumieć produkty o parametrach nie gorszych od przedstawionych w opisie przedmiotu zamówienia i spełniające, co najmniej w tym zakresie, wymagania zamawiającego. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne jest zobowiązany udowodnić, że oferowane produkty spełniają wymagania zamawiającego. Powinien tego dokonać w formie opisowej, np. załączyć karty produktu, itp. W sytuacji gdy zamawiający określił dodatkowe wymagania jakościowe wykonawca powinien dołączyć do oferty opis produktu. (dotyczy poz. 9,19 Formularza cenowego - Zadanie nr 2). Zamawiający uzna równoważność produktów, gdy zawartość mięsa wieprzowego we wskazanych pozycjach wyniesie nie mniej niż 49 % - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.popowo.com/ http://www.zp.sw.gov.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-19 - Dostawa mięsa
Dodano: 2016-05-31 - Sprzedaż i dostawa mięsa i produktów mięsnych do ośrodków dla cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Podkowie Leśnej -Dębaku i w Lininie.
Dodano: 2016-05-19 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2016-05-13 - DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 15.06.2016r. do 14.06.2017r.
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej SPZOZ Węgrów
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mięsa mrożonego dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2015-12-29 - Dostawa mięsa oraz wyrobów mięsnych i garmażeryjnych do Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp.z o.o.
Dodano: 2015-12-11