Samorządowe Przedszkole im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie ogłasza przetarg
- Adres: 26-640 Skaryszew, ul. Kochanowskiego 16 G
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 48 610 30 79 , fax. 48 610 30 79
- Data zamieszczenia: 2016-07-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samorządowe Przedszkole im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie
ul. Kochanowskiego 16 G 16 G
26-640 Skaryszew, woj. mazowieckie
tel. 48 610 30 79, fax. 48 610 30 79
REGON: 67090536300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spskaryszew.szkolnastrona.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Gminna jednostka organizacyjna.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są szacunkowe zakupy miesięczne w kg:Pasztet wieprzowy minimum 70% mięsa-3. Wątróbka wieprzowa-13.Żeberka paski -10. Szynka gotowana wiejska-4. Łopatka bez kości - 330.Schab bez kości - 70. Kurczak-100. Udka z kurczaka-60. Filet z indyka 50. Filet drobiowy z kurczaka - 100. Łopatka z kością b/s b/gol-380. Wołowina rozbratel -25. Kiełbasa zwyczajna minimum 70% mięsa -45. Boczek wędzony surowy-20. Smalec-15. Słonina-10. Kiełbasa szynkowa -4. Kiełbasa krakowska -4. Żołądki drobiowe-13. Wołowina bez kości -30. Parówki minimum -70% mięsa - 11. Przysmak z indyka -4. Szynka babuni-4. Mielonka śniadaniowa-4. Szynka drobiowa-4. Żołądki indycze -50. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.skaryszew.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa
Dodano: 2016-05-31 - Sprzedaż i dostawa mięsa i produktów mięsnych do ośrodków dla cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Podkowie Leśnej -Dębaku i w Lininie.
Dodano: 2016-05-19 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2016-05-13 - DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 15.06.2016r. do 14.06.2017r.
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej SPZOZ Węgrów
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mięsa mrożonego dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2015-12-29 - Dostawa mięsa oraz wyrobów mięsnych i garmażeryjnych do Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp.z o.o.
Dodano: 2015-12-11