Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego nr 2 w Strzelcach Opolskich

Zakład Karny Nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, Klonowa
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 462 11 55 , fax. 774 613 541
  • Data zamieszczenia: 2021-01-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 2
    Klonowa 3
    47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
    tel. 077 462 11 55, fax. 774 613 541
    REGON: 32094000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego nr 2 w Strzelcach Opolskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich z podziałem na 10 części. Wspólny słownik zamówień publicznych: CPV 15000000-8 - żywność Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych: Część 1 - sałatki Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Leczo pieczarkowe kg 3000 2 Sałatka szwedzka kg 5600 3 Koncentrat pomidorowy 30% kg 7600 Część 2 – przetwory, warzywa sypkie Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Dżem owocowy kg 1700 2 Fasola średnia kg 4600 3 Fasolka konserwowa kg 800 4 Groch łuskany kg 1400 5 Groszek konserwowy kg 1000 Część 3 – zupy, sosy Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Bulion drobiowy w proszku kg 2600 2 Przyprawa do potraw typu „Jarzynka” kg 900 3 Sos pomidorowy w proszku kg 500 4 Sos myśliwski w proszku kg 900 5 Sos grzybowy w proszku kg 400 6 Zupa pieczarkowa w proszku kg 800 7 Zupa jarzynowa w proszku kg 400 8 Żurek w proszku kg 1300 9 Sól spożywcza kg 2500 Część 4 - przyprawy Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Ketchup kg 300 2 Musztarda kg 1600 3 Przyprawa do potraw w płynie kg 3100 4 Ocet l 900 5 Herbata expresowa 1 opak.(100 szt) opak (100 szt.) 15000 6 Kostka sojowa kg 1800 7 Majonez kg 400 8 Chrzan tarty kg 400 Część 5 – artykuły sypkie Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Kasza jęczmienna średnia kg 9000 2 Kasza manna kg 1100 3 Mąka pszenna kg 5600 4 Mąka ziemniaczana kg 850 5 Ryż biały kg 16000 Cześć 6 – tłuszcze Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Margaryna roślinna do smarowania pieczywa kg 18200 2 Olej roślinny l 3800 Cześć 7 – makarony Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Makaron gruby (kolanka, świderki) kg 5500 2 Makaron nitki kg 1800 Cześć 8 – cukier biały kryształ Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Cukier biały kryształ kg 11500 Cześć 9 – konserwy mięsne Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Mielonka wieprzowa 130 g kg 2500 2 Pasztet drobiowy 130 g kg 3200 Cześć 10 – konserwy rybne Lp. Nazwa art. J.m. Ilość 1 Paprykarz szczeciński kg 3500 Szczegółowy zakres zamówienia został określony w załączniku nr 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9, 2.10 do SIWZ - ( formularz cenowy odpowiednio do części).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach