Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, ul. Piłsudskiego 47
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 25 785 13 00 , fax. 25 785 13 30
  • Data zamieszczenia: 2015-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Piłsudskiego 47 47
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 25 785 13 00, fax. 25 785 13 30
    REGON: 00032047200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I 1. Flaki wołowe, krojone 250 kg, 2. Łopatka wieprzowa bez kości, świeża 1 700 kg, 3. Mięso wołowe kl. II, bez kości, świeże 1 800 kg. Zadanie II * 1. Filet z kurczaka, wędzony 600 kg, 2. Kiełbasa drobiowa, wędzona, cienka 800 kg, 3. Kiełbasa parówkowa, drobiowa 700 kg, 4. Parówki drobiowe, cienkie 1 000 kg, 5. Pasztet drobiowy zapiekany 1 000 kg, 6. Pieczeń drobiowa 1 100 kg, 7. Polędwica drobiowa, wędzona 1 000 kg, 8. Serdelki drobiowe 1 000 kg, 9. Szynka drobiowa 1 000 kg. * ww. wyroby powinny posiadać w swoim składzie 100 % mięsa drobiowego bez domieszek mięsa wieprzowego i wołowego. Zadanie III 1. Boczek faszerowany 900 kg, 2. Boczek wędzony bez żeber 900 kg, 3. Kaszanka z kaszy gryczanej 1 700 kg, 4. Kiełbasa biała, parzona 900 kg, 5. Kiełbasa krakowska 700 kg, 6. Kiełbasa podwawelska 1 800 kg, 7. Kiełbasa szynkowa 700 kg, 8. Kiełbasa zwyczajna 4 200 kg, 9. Kiełbasa żywiecka 700 kg, 10. Kiszka wątrobiana 1 800 kg, 11. Metka łososiowa 900 kg, 12. Mielonka turystyczna 2 500 kg, 13. Mortadela 3 000 kg, 14. Mortadela z papryką 3 000 kg, 15. Parówki wieprzowe, cienkie 2 200 kg, 16. Parówkowa 2 200 kg, 17. Pasztet wieprzowy zapiekany 2 800 kg, 18. Pieczeń rzymska wieprzowa 2 000 kg, 19. Podgardle wędzone 900 kg, 20. Salceson czarny 1 000 kg, 21. Salceson włoski 1 200 kg, 22. Serdelki wieprzowe 2 200 kg, 23. Szynka prasowana 800 kg. Zadanie IV 1. Filet z kurczaka świeży 600 kg, 2. Mięso drobiowe drobne, świeże 5 000 kg, 3. Noga z kurczaka świeża 900 kg, 4. Wątroba drobiowa świeża 2 500 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach