Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 42-700 Lubliniec, ul. Cyrana 10
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 034 3564004 , fax. 034 3564192
- Data zamieszczenia: 2010-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego
ul. Cyrana 10 10
42-700 Lubliniec, woj. śląskie
tel. 034 3564004, fax. 034 3564192
REGON: 00127019600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu ul. dr. Emila Cyrana 10. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Baleron wieprzowy kg 1 kg 30 2. Boczek faszerowany kg 1 kg 50 3. Boczek pieczony forma kg 1 kg 40 4. Boczek wędzony kg 1 kg 200 5. Boczek wiejski foremka kg 1 kg 40 6. Frankfuterki parzone kg 1 kg 30 7. Golonko w galarecie kg 1 kg 70 8. Golonko kg 1 kg 130 9. Kaszanka kg 1 kg 110 10. Kadrel kg 1 kg 15 11. Karczek kg 1 kg 200 12. Kości kg 1 kg 2 000 13. Kiełbasa czosnkowa kg 1 kg 10 14. Kiełbasa drobiowa kg 1 kg 50 15. Kiełbasa baleronowa kg 1 kg 50 16. Kiełbasa biała parzona kg 1 kg 100 17. Kiełbasa boczkowa kg 1 kg 20 18. Kiełbasa golonkowa kg 1 kg 50 19. Kiełbasa kminkowa kg 1 kg 20 20. Kiełbasa krakowska parzona kg 1 kg 90 21. Kiełbasa mozaikowa kg 1 kg 50 22. Kiełbasa mysliwska kg 1 kg 15 23. Kiełbasa polędwicowa kg 1 kg 50 24. Kiełbasa polska surowa kg 1 kg 20 25. Kiełbasa rzeszowska kg 1 kg 15 26. Kiełbasa swojska kg 1 kg 25 27. Kiełbasa salami kg 1 kg 30 28. Kiełbasa szynkowa kg 1 kg 60 29. Kiełbasa śląska kg 1 kg 140 30. Kiełbasa śląska drobiowa kg 1 kg 150 31. Kiełbasa wiejska kg 1 kg 25 32. Kiełbasa zwyczajna kg 1 kg 50 33. Kiełbaski dietetyczne kg 1 kg 75 34. Kiełbaski śląskie kg 1 kg 50 35. Łopatka b/s i tłuszczu kg 1 kg 1 500 36. Mielonka delikat kg 1 kg 75 37. Mielonka wiejska kg 1 kg 25 38. Metka cebulowa kg 1 kg 40 39. Metka tatarska kg 1 kg 15 40. Mortadela z papryką i pieczarkami kg 1 kg 20 41. Nogi wieprzowe kg 1 kg 130 42. Parówkowa kg 1 kg 120 43. Pasztetowa wędzona kg 1 kg 40 44. Pieczeń drobiowa kg 1 kg 10 45. Pieczeń boczkowa kg 1 kg 10 46. Pieczeń chlebowa kg 1 kg 10 47. Pieczeń cygańska kg 1 kg 75 48. Pieczeń grzybowa kg 1 kg 10 49. Pieczeń firmowa kg 1 kg 30 50. Pieczeń rzymska kg 1 kg 10 51. Pieczeń wiedeńska kg 1 kg 30 52. Polędwica drobiowa kg 1 kg 20 53. Polędwica sopocka kg 1 kg 15 54. Salceson podrobowy kg 1 kg 30 55. Schab z kością kg 1 kg 300 56. Szynkówka b/k kg 1 kg 250 57. Słonina kg 1 kg 100 58. Szponder kg 1 kg 50 59. Szynka wiejska kg 1 kg 75 60. Szynka orzech kg 1 kg 75 61. Szynka z piersi indyka kg 1 kg 15 62. Szynka konserwowa kg 1 kg 40 63. Szynka złocista kg 1 kg 15 64. Serca wieprzowe kg 1 kg 75 65. Szynka gotowana kg 1 kg 75 66. Salceson ozorkowy kg 1 kg 25 67. Szynka drobiowa kg 1 kg 15 68. Wołowina b/k kg 1 kg 100 69. Żeberka wieprzowe paski kg 1 kg 550 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11