Przetargi.pl
Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-384 Jaworze, ul. Pałacowa 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8172172 , fax. 0-33 8172172
  • Data zamieszczenia: 2010-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
    ul. Pałacowa 1 1
    43-384 Jaworze, woj. śląskie
    tel. 0-33 8172172, fax. 0-33 8172172
    REGON: 00018203000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip. silesia-region.pl/mowjaworze
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem pieczywa w ilości określonych poniżej Część A pieczywo Część A Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość maksymalna w roku 1 Chleb krojony 1 kg szt. 6800 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6600 3 Bułka graham 100g szt. 2100 4 Bułka hotdog szt. 1500 5 Rogal 90g szt. 2200 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 2000 7 Pączek z pudrem szt. 1200 8 Bułka - wek 350 g kg 10 9 Bułka tarta kg 110 10 Drożdże kg 5 Część B nabiał i przetwory mleczne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 2500 2 Masło 200 g śmietankowestołowe szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 3000 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 300 5 Margaryna Palma 250 g szt. 100 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 320 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 1700 8 Kefir 200 g szt. 250 9 Maślanka owocowa 1 l Szt. 300 10 Ser żółty twardy Salami kg 200 11 Ser żółty twardy Morski kg 60 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 14 Serek do chleba 100 g szt. 600 15 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1700 16 Kluski na parze 200op 6 szt. klusek szt. 120 Część C mięso i przetwory mięsne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 150 2 Łopatka bk kg 250 3 Karczek bk kg 100 4 Udka z kurczaka kg 210 5 Filet z kurczaka kg 140 6 Mięso mielone Kg 20 7 Wątroba wieprzowa kg 90 8 Serca wieprzowe kg 30 9 Kiełbasa toruńska kg 170 10 Kiełbasa zwyczajna kg 125 11 Pasztetowa wieprzowa kg 40 12 Polędwica drobiowa kg 33 13 Kiełbasa kminkowa kg 25 14 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 30 15 Boczek wędzony bk kg 50 16 Boczek rolowanyfaszerowany kg 35 17 Kiełbasa biała kg 130 18 Parówka śląska cienka kg 220 19 Kiełbasa mortadela kg 40 20 Baleron kg 15 21 Ogonówka kg 10 22 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 130 23 Mielonka wieprzowa kg 85 24 Pieczeń rzymska kg 65 25 Słonina wędzona kg 60 26 Kabanosy wieprzowe kg 6 27 Krupniok kaszanka kg 60 28 Porcje rosołowe kg 400 29 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 100 30 Kiełbasa żywiecka kg 60 31 Kości wołowe kg 18 32 Boczek świeży bk kg 40 33 Kiełbasa parówkowa gruba kg 15 34 Żeberka wieprzowe kg 50 35 Słonina świeża Kg 10 Część D Warzywa świeże L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 190 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 4320 4 Kapusta czerwona kg 150 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 85 8 Seler kg 90 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 40 11 Czosnek główka szt. 25 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 100 2 Pomidor kg 130 3 Kalafior szt. 15 4 Kalarepa kg 10 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 50 6 Sałata zielona szt. 50 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 60 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 80 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 50 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 120 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 20 14 Cukinia kg 10 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 320 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 80 Owoce 1 Cytryna kg 80 2 Pomarańcze kg 160 3 Mandarynki kg 80 4 Kiwi kg 40 5 Banany kg 200 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 80 11 Gruszka kg 90 12 Nektarynka kg 40 13 Brzoskwinia kg 20 14 Agrest kg 10 15 Wiśnie kg 10 16 Czereśnie kg 10 Część E Artykuły Spożywcze L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cukier kg 1350 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 40 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 470 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 50 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 30 9 Ryż op. 1 kg kg 180 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe Nesguik 750 g szt. 100 12 Płatki owsiane kg 15 13 Makaron gruby 500g Lubella szt. 450 14 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 15 Olej l 300 16 Liść laurowy 20g szt. 30 17 Majeranek 15 g szt. 110 18 Ziele angielskie 15 g szt. 30 19 Papryka mielona 20 g słodka szt. 150 20 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 21 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 80 22 Czosnek mielony 20 g szt. 450 23 Pieprz mielony 20 g szt. 440 24 Kminek 20 g szt. 30 25 Carry 20g Szt. 15 26 Zioła prowansalskie 20g Szt. 10 27 Gałka muszkatołowa 10 g Szt. 3 28 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 90 29 Proszek do pieczenia 36g szt. 45 30 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 31 Kisiel owocowy 79 g szt. 400 32 Budyń 60 g szt. 250 33 Cynamon 20 g szt. 30 34 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 35 Galaretka 80 g szt. 20 36 Zupka chińska rożne smaki Vifona szt. 850 37 Musztarda 200g szt. 500 38 Krem chrzanowy 170g szt. 170 39 Majonez 900 g szt. 160 40 Keczup 1000 g szt. 140 41 Chrzan tarty 180 g szt. 90 42 Ocet 500 g szt. 20 43 Herbata 100 g szt. 450 44 Kawa zbożowa 500 g szt. 20 45 Kakao 200 g szt. 50 46 Dżem owocowy 1 kg szt. 450 47 Dżem wysokosłodzony 6,5 kg szt. 5 48 Miód naturalny 400 g szt. 160 49 Krem czekoladowy/ orzechowy 360g szt. 500 50 Czekolada mleczna 100 g szt. 400 51 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 52 Sok owocowy 1 l - karton szt. 320 53 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 420 54 Konserwa turystyczna 130 g szt. 420 55 Groszek konserwowy 400g szt. 110 56 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 130 57 Papryka konserwowa 900 g szt. 170 58 Ogórek konserwowy 900 g szt. 300 59 Koncentrat buraczany 330 ml w butelce szt. 420 60 Fasola Jaś kg 60 61 Fasola kolorowa kg 45 62 Groch łuskany kg 40 63 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1600 64 Ananas w puszce 565 g szt. 2 65 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 66 Rodzynki 200g szt. 5 67 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 68 Mieszanka bakaliowa 100g szt. 8 69 Skórka pomarańczowa 100g szt. 4 70 Ciastka - wafle różne smaki Kg 50 71 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 400 72 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 350 73 Wody mineralne niegazowane 1,5 l szt. 300 Część F - ryby L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 160 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 25 4 Makrela wędzona kg 35 5 Konserwa rybna filet w oleju 170 g szt. 630 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach 170g szt. 630 7 Konserwa rybna szproty 170g sz. 80 8 Konserwa paprykarz -330g szt. 330 9 Konserwa tuńczyk kawałki 170g szt. 70 10 Ryba po góralsku 900 ml szt. 12 Część G - Mrożonki warzywa, owoce, kluski, hamburgery L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 120 3 Kalafior kg 120 4 Fasola szparagowa kg 80 5 Pierogi ruskie z serem kg 180 6 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50 7 Pierogi z mięsem kg 100 8 Pyzy z mięsem kg 50 9 Kluski śląskie kg 200 10 Kluski ze śliwkami kg 50 11 Uszka z kapustą i grzybami kg 15 12 Hamburgery drobiowe kg 180 13 Groszek mrożony kg 15 14 Warzywa na patelnie kg 60 15 Truskawka kg 100 Część H - jaja L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja Klasa XL szt. 15000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158115001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip: silesia-region.pl/mowjaworze
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach