Przetargi.pl
Dostawa wtaz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-384 Jaworze, ul. Pałacowa 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8172172 , fax. 0-33 8172172
  • Data zamieszczenia: 2012-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
    ul. Pałacowa 1 1
    43-384 Jaworze, woj. śląskie
    tel. 0-33 8172172, fax. 0-33 8172172
    REGON: 00018203000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.slaskie.pl/mowjaworze
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wtaz z transportem pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem pieczywa w ilości określonych poniżej Część A - pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary ilość 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 5500 2 Bułka pszenna 80 g szt. 6400 3 Bułka graham 100g szt. 2100 4 Bułka hotdog 80 G szt. 3000 5 Rogal 100g szt. 1400 6 Drożdżówka z budyniem, marmoladą , jabłkiem i serem120g szt. 1100 7 Pączek z pudrem szt. 800 8 Bułka - wek 350 g szt. 15 9 Paluch drożdżowy pleciony 120 g szt. 400 10 Bułka tarta kg 90 11 Drożdże kg 3 Część B -nabiał i przetwory mleczne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 3,2 % 1 litr karton szt. 3300 2 Masło 200 g o zawartości 82 % tłuszczu szt. 3000 3 Margaryna mleczna 250 g szt. 800 4 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 200 5 Margaryna Palma 250 g szt. 200 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 380 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 2000 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 l szt. 350 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 80 12 Twaróg półtłusty krajanka kg 200 13 Twaróg cukierniczy 1 kg szt. 20 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2200 15 Serek do chleba 100 g szt. 800 16 Serek wiejski lekki 150 g szt. 300 17 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1500 18 Kluski na parze 200opx 6 szt. /klusek szt. 200 Część C -mięso i przetwory mięsne L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 220 2 Łopatka bk kg 370 3 Karczek bk kg 50 4 Udka z kurczaka kg 250 5 Filet z kurczaka kg 230 6 Mięso wołowe z grubego na pieczeń, rolady kg 15 7 Mięso mielone wp. kg 80 8 Wątroba wieprzowa kg 30 9 Wątroba drobiowa kg 40 10 Kiełbasa toruńska kg 250 11 Kiełbasa zwyczajna kg 150 12 Pasztetowa wieprzowa kg 60 13 Pasztet pieczony kg 30 14 Polędwica drobiowa kg 50 15 Kiełbasa kminkowa kg 45 16 Kiełbasa szynkowa wp. kg 35 17 Kiełbasa cienka z drobiu kg 50 18 Boczek wędzony bk kg 60 19 Boczek rolowanyfaszerowany kg 35 20 Kiełbasa biała kg 130 21 Parówka śląska cienka kg 280 22 Kiełbasa mortadela kg 50 23 Baleron kg 20 24 Ogonówka kg 15 25 Szynka wieprzowa gotowana-wędzona kg 150 26 Mielonka wieprzowa kg 85 27 Pieczeń rzymska kg 65 28 Słonina wędzona kg 65 29 Kabanosy wieprzowe kg 6 30 Krupniok - kaszanka kg 60 31 Porcje rosołowe kg 385 32 Ogony wieprzowe kg 15 33 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 160 34 Kiełbasa żywiecka kg 60 35 Kości wołowe kg 30 36 Boczek świeży bk kg 30 37 Kiełbasa parówkowa gruba kg 50 38 Żeberka wieprzowe kg 50 39 Salceson drobiowy kg 20 40 Słonina świeża kg 10 Część D - Warzywa świeże L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 160 2 Cebula kg 450 3 Ziemniak kg 5200 4 Kapusta czerwona kg 100 5 Kapusta biała kg 380 6 Marchew kg 230 7 Pietruszka kg 100 8 Seler kg 110 9 Pieczarka kg 100 10 Por kg 50 11 Czosnek główka szt. 100 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 130 2 Pomidor kg 180 3 Kalafior szt. 25 4 Kalarepa kg 15 5 Pietruszka zielona 0,25 kg pęcz 80 6 Sałata zielona szt. 60 7 Koperek zielony 0,25 kg pęcz 80 8 Szczypiorek 0,25 kg pęcz 60 9 Cebulka zielona 0,25 kg pęcz 65 10 Kapusta pekińska kg 70 11 Rzodkiewka 0,25 kg pęcz 100 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 25 14 Cukinia kg 12 15 Fasola szparagowa kg 15 Warzywa kiszone 1 Kapusta kiszona kg 250 2 Ogórek kiszony kg 180 3 Żurek 0,5 l szt. 60 Owoce 1 Cytryna kg 60 2 Pomarańcze kg 300 3 Mandarynki kg 90 4 Kiwi kg 80 5 Banany kg 350 6 Rabarbar kg 15 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 60 9 Jabłko kg 500 10 Śliwki kg 100 11 Gruszka kg 60 12 Nektarynka kg 20 13 Brzoskwinia kg 40 14 Czereśnie kg 20 Część E - Artykuły Spożywcze L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cukier op.1 kg kg 1500 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 80 4 Kasza jęczmienna op.1kg kg 70 5 Kasza manna op.1 kg kg 35 6 Mąka wrocławska op.1 kg kg 420 7 Mąka krupczatka op.1 kg kg 60 8 Mąka ziemniaczana op.1 kg kg 20 9 Ryż op. 1 kg kg 160 10 Sól kg 180 11 Płatki czekoladowe 1000g szt. 40 12 Płatki miodowe 1000g Szt. 40 13 Płatki owsiane op.500g kg 25 14 Makaron gruby 500g świderki Lubella szt. 420 15 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 400 16 Olej l 350 17 Liść laurowy 20g szt. 40 18 Majeranek 15 g szt. 80 19 Ziele angielskie 15 g szt. 35 20 Papryka mielona 20 g słodka szt. 100 21 Papryka ostra mielona 20 g szt. 10 22 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 23 Czosnek mielony 20 g szt. 450 24 Pieprz mielony 20 g szt. 440 25 Kminek 20 g szt. 30 26 Oregano 20g Szt. 50 27 Bazylia 20 g Szt. 50 28 Tymianek 20 g Szt. 20 29 Carry 20g Szt. 30 30 Zioła prowansalskie 20g Szt. 50 31 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 45 32 Proszek do pieczenia 36g szt. 35 33 Soda oczyszczona 20 g szt. 25 34 Kisiel owocowy 79 g szt. 900 35 Budyń 60 g szt. 600 36 Cynamon 20 g szt. 30 37 Galaretka 80 g szt. 10 38 Musztarda 200g szt. 400 39 Krem chrzanowy 170g szt. 170 40 Majonez 900 g szt. 150 41 Keczup 1000 g szt. 150 42 Chrzan tarty 180 g szt. 50 43 Ocet 500 g 10% szt. 20 44 Herbata 100 g granulowana szt. 400 45 Kawa zbożowa 500 g szt. 25 46 Kakao 200 g szt. 50 47 Dżem owocowy 1 kg szt. 100 48 Dżem różne smaki 280g Szt. 360 49 Dżem wysoko słodzony 6,5 kg szt. 3 50 Miód naturalny 400 g szt. 180 51 Krem czekoladowy orzechowy 360g szt. 500 52 Czekolada mleczna 100 g szt. 450 53 Baton Pawełek różne smaki szt. 350 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 115 55 Sok owocowy 1 l - karton szt. 300 56 Syrop owocowy 6,5 kg Szt. 10 57 Szynka drobiowa konserwa 110 g szt. 500 58 Konserwa turystyczna 130 g szt. 200 59 Groszek konserwowy 400g szt. 100 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 120 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 240 63 Koncentrat buraczany 330 ml - w butelce szt. 25 64 Fasola Jaś kg 50 65 Fasola kolorowa kg 20 66 Groch łuskany kg 25 67 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1800 68 Ananas w puszce 565 g szt. 2 69 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 70 Rodzynki 200g szt. 10 71 Wiórki kokosowe 200 g szt. 4 72 Masa makowa 1 kg Szt. 2 73 Skórka pomarańczowa 100g szt. 6 74 Ciastka - wafle różne smaki Kg 70 75 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 300 76 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 240 Część F - ryby L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 120 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 10 4 Makrela wędzona kg 60 5 Konserwa rybna -filet w oleju - 170 g szt. 330 6 Konserwa rybna - filet w pomidorach -170g szt. 330 7 Konserwa rybna - szproty - 170g sz. 200 8 Konserwa -paprykarz -330g szt. 250 9 Konserwa - tuńczyk w oleju - kawałki-170g szt. 450 Część G - Mrożonki warzywa, owoce, kluski, hamburgery L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 300 2 Mieszanka warzywna zupa kg 80 3 Kalafior kg 50 4 Brokuły Kg 30 5 Fasola szparagowa kg 50 6 Pierogi ruskie z serem kg 50 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 80 8 Pierogi z mięsem kg 50 9 Pierogi z serem kg 25 10 Pyzy z mięsem kg 100 11 Kluski śląskie kg 150 12 Kluski ze śliwkami kg 50 13 Hamburgery drobiowe Kg 180 14 Groszek mrożony kg 15 15 Warzywa na patelnie kg 50 16 Truskawka kg 60 17 Uszka z kapustą i grzybami kg 15 Część H - jaja L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja Klasa XL szt. 17000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158115001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.slaskie.pl/mowjaworze
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach