Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 42-700 Lubliniec, ul. Cyrana 10
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 034 3564004 , fax. 034 3564192
- Data zamieszczenia: 2016-05-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego
ul. Cyrana 10 10
42-700 Lubliniec, woj. śląskie
tel. 034 3564004, fax. 034 3564192
REGON: 00127019600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dpskombatant.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Baleron wieprzowy kg 1 kg 60 Boczek rolada kg 1 kg 30 Boczek pieczony forma kg 1 kg 50 Boczek wędzony kg 1 kg 300 Boczek wiejski foremka kg 1 kg 30 Bułczanka kg 1 kg 30 Frankfuterki parzone kg 1 kg 50 Golonko w galarecie kg 1 kg 40 Golonko (świeże nie mrożone) kg 1 kg 150 Kaszanka kg 1 kg 70 Karczek (świeży nie mrożony) kg 1 kg 300 Kości kg 1 kg 2 000 Kiełbasa debreczyńska kg 1 kg 50 Kiełbasa dębicka kg 1 kg 40 Kiełbasa baleronowa kg 1 kg 80 Kiełbasa biała parzona kg 1 kg 70 Kiełbasa boczkowa kg 1 kg 20 Kiełbasa golonkowa kg 1 kg 60 Kiełbasa kminkowa kg 1 kg 40 Kiełbasa krakowska parzona kg 1 kg 60 Kiełbasa krucha kg 1 kg 100 Kiełbasa mozaikowa kg 1 kg 80 Kiełbasa myśliwska kg 1 kg 50 Kiełbasa polędwicowa kg 1 kg 90 Kiełbasa polska surowa kg 1 kg 50 Kiełbasa salami kg 1 kg 20 Kiełbasa szynkowa kg 1 kg 140 Kiełbasa śląska kg 1 kg 150 Kiełbasa śląska drobiowa kg 1 kg 200 Kiełbasa wiejska kg 1 kg 30 Kiełbasa zwyczajna kg 1 kg 50 Kiełbaski śląskie kg 1 kg 40 Łopatka b/s i tłuszczu (świeża nie mrożona) kg 1 kg 1 800 Mielonka delikat kg 1 kg 40 Mielonka wiejska kg 1 kg 40 Metka cebulowa kg 1 kg 20 Metka łososiowa kg 1 kg 20 Metka wędzona kg 1 kg 20 Mortadela kg 1 kg 20 Nogi wieprzowe (świeże nie mrożone) kg 1 kg 150 Parówkowa kg 1 kg 100 Parówka śląska (cienka) kg 1 kg 110 Pasztet pieczony kg 1 kg 40 Pasztetowa wędzona kg 1 kg 40 Pieczeń cygańska kg 1 kg 40 Pieczeń firmowa kg 1 kg 50 Przysmak kanapkowy kg 1 kg 40 Pieczeń wiedeńska kg 1 kg 50 Polędwica drobiowa kg 1 kg 60 Polędwica sopocka kg 1 kg 70 Salceson podrobowy kg 1 kg 50 Schab z kością (świeży nie mrożony) kg 1 kg 350 Szynkówka b/k (świeża nie mrożona) kg 1 kg 350 Słonina kg 1 kg 100 Szponder kg 1 kg 50 Szynka wiejska kg 1 kg 130 Szynka orzech kg 1 kg 120 Szynka konserwowa kg 1 kg 100 Serca wieprzowe (świeże nie mrożone) kg 1 kg 200 Szynka gotowana kg 1 kg 130 Salceson ozorkowy kg 1 kg 20 Szynka drobiowa kg 1 kg 30 Wątrobianka kg 1 kg 20 Winerki kg 1 kg 50 Wołowina b/k (świeża nie mrożona) kg 1 kg 80 Żeberka wieprzowe paski (świeże nie mrożone) kg 1 kg 600 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.dpskombatant.pl/strona-glowna BIP http://www.lubliniec.starostwo.bip.info
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11 - Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2016 r.
Dodano: 2015-12-10