Przetargi.pl
sprzedaz i dostawy mięs i wędlin woł/wp

"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
  • Data zamieszczenia: 2020-02-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
    REGON: 49197107400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sprzedaz i dostawy mięs i wędlin woł/wp
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1: Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientacyjnych ilościach : Antrykot kg 60,Karczek wieprzowy z kością kg 580, Łopatka wieprzowa bez kości kg 1380, Mięso gulaszowe wołowe / z karku / kg 130, Schab wieprzowy bez kości kg 1790, Wołowina bez kości - pieczeniowe ekstra kg 290, Słonina kg 50, Kości wołowe kg 800, Kości wieprzowe kg 860, Szynka wieprzowa bez kości kg 1700, Polędwiczki wp kg 40, Golonka wp kg 10. Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Zadanie 2. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnych ilościach : Baleron wieprzowy kg 80, Boczek wędzony kg 120, Kabanos wieprzowy kg 200 ,Kiełbasa toruńska kg 550 , Kiełbasa wiejska kg 240 , Flaki wołowe gotowane /drobno cięte/ kg 30 , Kiełbasa żywiecka kg 370 , Ogonówka kg 960, Smalec kg 60, Polędwica sopocka kg 940, Szynka gotowana kg 40, Szynka wiejska kg 1050, Kiełbasa szynkowa -wieprzowa kg 840, Boczek faszerowany kg 80, Kiełbasa biała kg 5, Salami kg 80, Pieczeń rzymska kg 130, Żeberka wędzone - paski kg 40, Pasztet pieczony wieprzowy kg 320, Kiełbasa krakowska sucha kg 330, Kaszanka kg 100, Szynka konserwowa kg 400, Kiełbaski frankfurterki kg 190 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.2. do SIWZ. 3.1. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z niektórych produktów ( w przypadku wystąpienia istotnych okoliczności powodujących, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym), jak również możliwość zmiany ilości i rodzaju asortymentu w ramach wartości umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach