Gmina Wierzchosławice ogłasza przetarg
- Adres: 33-122 Wierzchosławice, -
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-09-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Wierzchosławice
-
33-122 Wierzchosławice, woj. małopolskie
REGON: 851660996 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i wędliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
"Dostawa mięsa wieprzowego do stołówki szkolnej"Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. Kark wp b/k kl. 1 -100 kg, schab wp b/k - 200 kg, słonina bez skóry - 30 kg, szynka surowa wp z/k bez skóry i biodrówki kl. 1 - 250 kg, żeberka wp paski, trójkąty - 70 kg.Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e-mailem na adres Wykonawcy).Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę."Dostawa mięsa drobiowego do stołówki szkolnej"Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. udko z kurczaka - 150 kg, kurczak świeży - 300 kg, filet z kurczaka b/s i b/k - 300 kg, porcja rosołowa - 550 kg, filet z indyka b/s i b/k - 200 kg.Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e-mailem na adres Wykonawcy).Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę."Dostawa mięsa wołowego do stołówki szkolnej"Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wołowego do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. antrykot wołowy b/k - 23 kg, rostbef wołowy b/k kl. 1 - 23 kg.Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e-mailem na adres Wykonawcy).Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę."Dostawa wędlin drobiowych do stołówki szkolnej"Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im.100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. kurczak z Bobrownik - 30 kg, indyk gotowany - 20 kg.Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e-mailem na adres Wykonawcy).Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę."Dostawa wędlin wieprzowych do stołówki szkolnej"Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin wieprzowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. 100-lecia Ruchu Ludowego w Wierzchosławicach tj. boczek wędzony parzony - 40 kg, szynka wędzona parzona z Lubinki - 40 kg, kiełbasa wiejska z Lubinki - 50 kg, kiełbasa zwyczajna - 100 kg, parówki z szynki - 80 kg, sopocka tradycyjna - 40 kg.Gotowość realizacji dostaw: min 2 - max 5 razy w tygodniu (w dni robocze) w godz. 6.00÷9.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie telefonicznej lub pisemnej (e-mailem na adres Wykonawcy).Adres dostawy: 33-122 Wierzchosławice 97 na własny koszt. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego najpóźniej do godz. 14:00 dnia poprzedzającego dostawę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-09-10 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-08-11 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2023-08-07 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.04.2023r. do 31.07.2023r.
Dodano: 2023-03-29 - ,,Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 30 czerwca 2023 roku" - z podziałem na 2 części
Dodano: 2022-12-21 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2022-12-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.01.2023r. do 31.03.2023r.
Dodano: 2022-11-29 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.
Dodano: 2020-11-30 - dostawy mięs i wędlin woł/wp
Dodano: 2020-11-20 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2020-10-09