Przetargi.pl
dostawy mięs i wędlin woł/wp

"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
  • Data zamieszczenia: 2020-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
    ul. Orkana 49
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
    REGON: 49197107400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy mięs i wędlin woł/wp
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1: Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientacyjnych ilościach : Antrykot kg 60,Karczek wieprzowy z kością kg 270,Łopatka wieprzowa bez kości kg730 Mięso gulaszowe wołowe / z karku kg 100,Schab wieprzowy bez kości kg 1150 Wołowina bez kości - pieczeniowe ekstra kg 110,Słonina kg 60,Kości wołowe kg 700 Kości wieprzowe kg 500,Szynka wieprzowa bez kości kg 900,Polędwiczki wp kg 40 Golonka wp kg 10 Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Zadanie 2. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnych ilościach : Baleron wieprzowy kg 40,Boczek wędzony kg 80,Kabanos wieprzowy kg 150,Kiełbasa toruńska kg 400,Kiełbasa wiejska kg 190,Flaki wołowe gotowane /drobno cięte/ kg 30,Kiełbasa żywiecka kg 180,Ogonówka kg 350, Smalec kg 80,Polędwica sopocka kg 520,Szynka wiejska kg 730,Kiełbasa szynkowa -wieprzowa kg 540,Boczek faszerowany kg 90,Kiełbasa biała kg 5,Salami kg 55,Pieczeń rzymska kg 70,Żeberka wędzone kg 30,Pasztet pieczony wieprzowy kg 170,Kiełbasa krakowska sucha kg 210,Kaszanka kg 70,Szynka konserwowa kg 250,Kiełbaski frankfurterki kg 150 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.2. do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach