Przetargi.pl
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podopiecznym GCPRiPS

Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Walczaka 42
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 095 7339260 , fax. 095 7339287
  • Data zamieszczenia: 2011-10-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej
    ul. Walczaka 42 42
    66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
    tel. 095 7339260, fax. 095 7339287
    REGON: 00313106200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podopiecznym GCPRiPS
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków dla osób uprawnionych na podstawie decyzji Gorzowskiego Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej. Wykonawca musi dysponować lokalem przeznaczonym na stołówkę, zlokalizowanym na terenie miasta Gorzowa Wlkp. Preferowani będą wykonawcy dysponujący stołówką na obszarze wyznaczonym przez ulice: Sikorskiego, Obotrycka, Warszawska, Chrobrego, Jagiełły, Wybickiego Dworcowa. Stołówka powinna posiadać co najmniej 50 miejsc siedzących, przeznaczonych do spożycia posiłku. Przewidywana dzienna ilość wydawanych posiłków - około 125. Wydawanie posiłków następować będzie w stołówce wykonawcy, codziennie w godzinach: -co najmniej od godziny 12.00 do godziny 15.00 - od poniedziałku do piątku, -co najmniej od godziny 11.30 do godziny 13.00 - w soboty, niedziele i dni świąteczne. Posiłki składać się winny z: -gorącej zupy w ilości 750 g, o zawartości: 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów i 15% białka, -chleba w ilości 200 g. Zamawiający poda wykonawcy ilość posiłków do przygotowania na każdy dzień tygodnia wraz z listą osób uprawnionych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: warunki wydawania posiłków
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gcprips.bip.gorzow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach