Ośrodek Pomocy Społecznej w Małomicach ogłasza przetarg
- Adres: 67-320 Małomice, ul. Konopnickiej 7
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 0-68 3769037 , fax. 0-68 3769037
- Data zamieszczenia: 2013-12-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej w Małomicach
ul. Konopnickiej 7 7
67-320 Małomice, woj. lubuskie
tel. 0-68 3769037, fax. 0-68 3769037
REGON: 97000193600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa gminy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA PODOPIECZNYCH OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W MAŁOMICAC - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dotyczy dostawy i wydawania 20.000 gorących posiłków składających się z dwóch dań, tj. zupy i drugiego dania w celu dożywiania osób dorosłych - realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w Małomicach. Dostawa posiłków będzie odbywać się w dni robocze od godz. 14:00 do godz. 16:00, w obiekcie wskazanym przez Wykonawcę znajdującym się na terenie miasta Małomice. 3.2. Podstawowy zestaw dań Zupa 1. Barszcz biały z kiełbasą 400 ml 2. Barszcz czerwony zabielany 400 ml 3. Kapuśniak 400 ml 4. Krupnik jęczmienny 400 ml 5. Zupa fasolowa 400 ml 6. Zupa grochowa 400 ml 7. Zupa jarzynowa 400 ml 8. Zupa ogórkowa z ziemniakami 400 ml 9. Zupa pieczarkowa 400 ml 10. Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml Drugie danie 1. Gulasz mięsny z kaszą gryczaną + surówka 400 g 2. Kopytka z sosem pomidorowym 250 g 3. Kotlet mielony z ziemniakami + surówka 450 g 4. Krokiety z mięsem 250 g 5. Łazanki z kapustą 250 g 6. Makaron z sosem 300 g 7. Naleśniki z serem 250 g 8. Pierogi ruskie z tłuszczem 250 g 9. Potrawka z kurczaka i ziemniaki + surówka 450 g 10. Ziemniaki z jajkiem sadzonym + surówka 450 g Ilość posiłków zamawiana będzie przez Kierownika Ośrodka Pomocy Społecznej w Małomicach zgodnie z listą przekazaną przez OPS, w oparciu o kalkulację oferenta. 3.4. Ogólne warunki świadczonej usługi: 1) Każde z wymienionych dań powinno być podane raz na 10 dni 2) wydawane posiłki muszą być gorące. 3) nie można zaniżać wagi posiłków pod groźbą zastosowania kar umownych, łącznie z rozwiązaniem umowy. 4) wymaga się bezwzględnego przestrzegania przepisów higieniczno - sanitarnych podczas przygotowywania, transportu i rozdawania posiłków. 5) posiłki muszą być przygotowywane i wydawane przez osoby posiadające zaświadczenia lekarskie wydane do celów sanitarno - epidemiologicznych. 6) transport posiłków odbywać się będzie przystosowanymi do przewozu żywności pojazdami, posiadającymi książki kontroli sanitarnej wydane przez Powiatową Stację Sanitarno - Epidemiologiczną. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://malomice.bip.pbox.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa w zakresie całodziennego żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2016-07-15 - Kompleksowe świadczenie usług żywienia pacjentów
Dodano: 2016-07-14 - Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy gotowych posiłków:drugiego śniadania i obiadów dwudaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Gorzowie Wlkp. w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci z przedszkola oraz uczniów szkół z terenu Gminy Stare Kurowo roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników z terenu gminy Sulechów biorących udział w projekcie pn. Lepsze jutro realizowanego przez Miasto Zielona Góra-Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze - część I - II przetarg.
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników z terenu gminy Sulechów biorących udział w projekcie pn. Lepsze jutro realizowanego przez Miasto Zielona Góra-Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze - część I
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków uczniom w szkołach na terenie miasta i gminy Wschowa w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-08 - Dożywianie uczniów w szkołach oraz innych osób objętych pomocą Ośrodka Pomocy Społecznej na terenie Gminy Żary w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-06-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników projektu /Lepsze jutro/ realizowanego przez Miasto Zielona Góra / Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze w partnerstwie z Gminą Zabór na rok 2016
Dodano: 2016-06-01 - Usługa żywienia pacjentów Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpital im. Profesora Zbigniewa Religi w Słubicach Sp. z o. o. przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2016-05-12