Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Walczaka 42
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 095 7339260 , fax. 095 7339287
- Data zamieszczenia: 2011-10-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej
ul. Walczaka 42 42
66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
tel. 095 7339260, fax. 095 7339287
REGON: 00313106200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennego Pobytu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przyrządzaniu posiłków i dostarczaniu ich do Domu Dziennego Pobytu (DDP) w Gorzowie Wlkp. przy ul. Cichońskiego 5. Wykonawca będzie odpowiedzialny za przygotowanie dwóch posiłków w ciągu dnia, tj. śniadania i obiadu składającego się z zupy, drugiego dania i kompotu oraz dostarczenie ich we wskazane przez Zamawiającego miejsce w DDP. Posiłki przygotowywane i dostarczane będą przez pięc dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku, oprócz dni świątecznych, o ustalonych godzinach: - 8.00 - śniadania, - 12.00 - obiady. Ilość posiłków do przygotowania na każdy dzień tygodnia poda uprawniony pracownik Domu Dziennego Pobytu ( w każdy piątek na kolejny tydzień). Przewidywana dzienna ilość posiłków do przygotowania i dostarczenia: - śniadania - około 30 porcji, - obiady - około 40 porcji. Posiłki muszą być przygotowywane przy bezwzględnym przestrzeganiu zaleceń Głównego Inspektora Sanitarnego, Instytutu Żywienia, zgodnie z obowiązującymi normami w zakładach żywienia zbiorowego oraz uwzględniać potrzeby żywieniowe osób starszych. Kuchnia główna, w której będą przygotowywane posiłki, musi posiadać stosowne zezwolenia na wywóz posiłków na zewnątrz wydaną przez właściwy terenowy organ inspekcji sanitarnej. Środki transportu, którymi będą transportowane posiłki, muszą posiadać zezwolenie SANEPID-u do transportu żywności, pojemniki transportowe muszą posiadać stosowne atesty oraz zapewniać utrzymanie właściwej temperatury w czasie transportu. Wykonawca zobowiązuje się również do przygotowania dodatkowych posiłków na specjalne zamówienie zamawiającego. Posiłki te, zamówione z co najmniej 2-godzinnym wyprzedzeniem, zawierać powinny produkty przetworzone przez wykonawcę, gotowe do podgrzania w domu. Posiłki odbierze od wykonawcy zamawiający, we własnym zakresie. Przewidywana ilość posiłków na specjalne zamówienie - około 12 w ciągu roku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gcprips.bip.gorzow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa w zakresie całodziennego żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2016-07-15 - Kompleksowe świadczenie usług żywienia pacjentów
Dodano: 2016-07-14 - Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy gotowych posiłków:drugiego śniadania i obiadów dwudaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Gorzowie Wlkp. w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci z przedszkola oraz uczniów szkół z terenu Gminy Stare Kurowo roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników z terenu gminy Sulechów biorących udział w projekcie pn. Lepsze jutro realizowanego przez Miasto Zielona Góra-Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze - część I - II przetarg.
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników z terenu gminy Sulechów biorących udział w projekcie pn. Lepsze jutro realizowanego przez Miasto Zielona Góra-Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze - część I
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków uczniom w szkołach na terenie miasta i gminy Wschowa w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-08 - Dożywianie uczniów w szkołach oraz innych osób objętych pomocą Ośrodka Pomocy Społecznej na terenie Gminy Żary w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-06-07 - Przygotowanie i wydanie posiłków dla uczestników projektu /Lepsze jutro/ realizowanego przez Miasto Zielona Góra / Centrum Integracji Społecznej w Zielonej Górze w partnerstwie z Gminą Zabór na rok 2016
Dodano: 2016-06-01 - Usługa żywienia pacjentów Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpital im. Profesora Zbigniewa Religi w Słubicach Sp. z o. o. przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2016-05-12