Przetargi.pl
Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennego Pobytu

Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Walczaka 42
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 095 7339260 , fax. 095 7339287
  • Data zamieszczenia: 2010-11-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gorzowskie Centrum Pomocy Rodzinie i Polityki Społecznej
    ul. Walczaka 42 42
    66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
    tel. 095 7339260, fax. 095 7339287
    REGON: 00313106200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gcprips.gorzow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennego Pobytu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przyrządzaniu posiłków i dostarczaniu ich do Domu Dziennego Pobytu (DDP) w Gorzowie Wlkp przy ul. Cichońskiego 5. Wykonawca będzie odpowiedzialny za przygotowanie dwóch posiłków w ciągu dnia, tj. śniadania i obiadu składającego się z zupy, drugiego dania i kompotu oraz dostarczenie ich we wskazane przez Zamawiającego miejsce w DDP. Posiłki przygotowywane i dostarczane będą przez pięc dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku, oprócz dni świątecznych, o ustalonych godzinach: - 8.00 - śniadania, - 12.00 - obiady. Ilość posiłków do przygotowania na każdy dzień tygodnia poda uprawniony pracownik Domu Dziennego Pobytu. Przewidywana dzienna ilość posiłków do przygotowania i dostarczenia: - śniadania - około 30 porcji, - obiady - około 40 porcji. Posiłki muszą być przygotowywane przy bezwzględnym przestrzeganiu zaleceń Głównego Inspektora Sanitarnego, Instytutu Żywienia, zgodnie z obowiązującymi normami w zakładach żywienia zbiorowego oraz uwzględniać potrzeby żywieniowe osób starszych. Kuchnia główna, w której będą przygotowywane posiłki, musi posiadać stosowne zezwolenia na wywóz posiłków na zewnątrz wydaną przez właściwy terenowy organ inspekcji sanitarnej. Środki transportu, którymi będą transportowane posiłki, muszą posiadać zezwolenie SANEPID-u do transportu żywności, pojemniki transportowe muszą posiadać stosowne atesty oraz zapewniać utrzymanie właściwej temperatury w czasie transportu. Wykonawca zobowiązuje się również do przygotowania dodatkowych posiłków na specjalne zamówienie zamawiającego. Posiłki te, zamówione z co najmniej 2-godzinnym wyprzedzeniem, zawierać powinny produkty przetworzone przez wykonawcę, gotowe do podgrzania w domu. Posiłki odbierze od wykonawcy zamawiający, we własnym zakresie. Przewidywana ilość posiłków na specjalne zamówienie - około 12 w ciągu roku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gcprips.gorzow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach