Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 61-623 Poznań, ul. Ugory 18/20
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-61 820 50 62 , fax. 0-61 820 13 31
- Data zamieszczenia: 2013-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
ul. Ugory 18/20 18/20
61-623 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 0-61 820 50 62, fax. 0-61 820 13 31
REGON: 00029450400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej przy ul. Ugory 18/20 w Poznaniu w okresie 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej przy ul. Ugory 18/20 w Poznaniu w okresie 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r., z wykorzystaniem wydzierżawionej przez Wykonawcę od Zamawiającego wyposażonej kuchni, znajdującej się w budynku głównym tut. Domu Pomocy. Zamawiający wymaga, aby usługa niniejsza była wykonana przez Wykonawcę zgodnie z następującymi normami jakościowymi: - ISO 9001, ISO 22000 lub certyfikowany HACCP, ISO 14001, a nadto by Wykonawca posiadał zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości w zakresie uzyskania licencji gotowego posiłku. Całodzienne wyżywienie musi być wydawane w siedzibie Zamawiającego codziennie, również w niedziele i święta. Wykaz wyposażenia kuchni zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji, natomiast warunki dzierżawy ustalone zostały w projekcie umowy dzierżawy, stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. Wykonawca po przejęciu części zakładu pracy Zamawiającego na podstawie umowy dzierżawy, zgodnie z art. 231§ 1 Kodeksu pracy będzie pracodawcą dla następujących pracowników: - kucharz - 2 osoby, 2 etaty, średnia płaca na stanowisku 2301,34 zł brutto, - pomoc kuchenna - 3 osoby, 3 etaty, średnia płaca na stanowisku 2145,79 zł brutto. W okresie realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania 49.650 porcji całodziennego wyżywienia (średnio dla 136 mieszkańców dziennie), obejmującego śniadania, obiady dwudaniowe z napojem i deserem oraz kolacje. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w prowadzeniu żywienia zbiorowego dla domów pomocy społecznej, sanatoriów oraz zakładów opieki zdrowotnej
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług gastronomicznych - catering w zakresie przygotowania i przywozu całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych
Dodano: 2016-07-21 - ZZP-2380-64/2016 Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych i przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, na terenie woj. wielkopolskiego
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków w formie suchych prowiantów oraz ciepłych posiłków dla policjantów biorących udział w akcjach ochrony porządku publicznego
Dodano: 2016-07-13 - Świadczenie usług żywienia dzieci i młodzieży
Dodano: 2016-06-08 - Przetarg na żywienie zbiorowe Szpitala
Dodano: 2016-06-08 - ZZP-2380-26/2016 Usługi gastronomiczne w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych, przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych podczas realizacji Kursów dla lekarzy uczestniczących w procesie kształcenia specjalizacyjnego na potrzeby projektu pn. Rozwój kształcenia specjalizacyjnego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 - 2020
Dodano: 2016-04-07 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług przygotowania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny - Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2016-03-24 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-16 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-02-23