Przetargi.pl
Przygotowywanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej przy ul. Ugory 18/20 w Poznaniu w okresie 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 61-623 Poznań, ul. Ugory 18/20
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-61 820 50 62 , fax. 0-61 820 13 31
  • Data zamieszczenia: 2013-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Ugory 18/20 18/20
    61-623 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 0-61 820 50 62, fax. 0-61 820 13 31
    REGON: 00029450400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej przy ul. Ugory 18/20 w Poznaniu w okresie 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej przy ul. Ugory 18/20 w Poznaniu w okresie 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r., z wykorzystaniem wydzierżawionej przez Wykonawcę od Zamawiającego wyposażonej kuchni, znajdującej się w budynku głównym tut. Domu Pomocy. Zamawiający wymaga, aby usługa niniejsza była wykonana przez Wykonawcę zgodnie z następującymi normami jakościowymi: - ISO 9001, ISO 22000 lub certyfikowany HACCP, ISO 14001, a nadto by Wykonawca posiadał zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości w zakresie uzyskania licencji gotowego posiłku. Całodzienne wyżywienie musi być wydawane w siedzibie Zamawiającego codziennie, również w niedziele i święta. Wykaz wyposażenia kuchni zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji, natomiast warunki dzierżawy ustalone zostały w projekcie umowy dzierżawy, stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. Wykonawca po przejęciu części zakładu pracy Zamawiającego na podstawie umowy dzierżawy, zgodnie z art. 231§ 1 Kodeksu pracy będzie pracodawcą dla następujących pracowników: - kucharz - 2 osoby, 2 etaty, średnia płaca na stanowisku 2301,34 zł brutto, - pomoc kuchenna - 3 osoby, 3 etaty, średnia płaca na stanowisku 2145,79 zł brutto. W okresie realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania 49.650 porcji całodziennego wyżywienia (średnio dla 136 mieszkańców dziennie), obejmującego śniadania, obiady dwudaniowe z napojem i deserem oraz kolacje.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w prowadzeniu żywienia zbiorowego dla domów pomocy społecznej, sanatoriów oraz zakładów opieki zdrowotnej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach