Przetargi.pl
Przygotowanie posiłków oraz ich dowóz na terenie miasta i gminy Okonek do miejsc wskazanych przez Zamawiającego w 2014 roku

Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Okonku ogłasza przetarg

  • Adres: 64-965 Okonek, ul. Leśna 46
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 67 266 95 26 , fax. 67 266 93 76
  • Data zamieszczenia: 2014-02-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Okonku
    ul. Leśna 46 46
    64-965 Okonek, woj. wielkopolskie
    tel. 67 266 95 26, fax. 67 266 93 76
    REGON: 57204629800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: mgok.okonek.biuletyn.net
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie posiłków oraz ich dowóz na terenie miasta i gminy Okonek do miejsc wskazanych przez Zamawiającego w 2014 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje m.in.: a) przygotowanie gorących posiłków, b) dowóz posiłków do osób i miejsc wskazanych przez Zamawiającego. Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie dziennie ok. 90 gorących posiłków i dostarczenie ich do osób indywidualnych i miejsc wskazanych przez pracowników MGOPS. Gorący posiłek jednodaniowy należy dostarczyć zachowując zasady: a) 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) - zupa min. 500 ml i min. 50 g pieczywo, b) 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek) - drugie danie, tj.: ziemniaki, kasza lub ryż (min. 300 g); mięso lub ryba (min. 200 g); surówki, jarzyny (min.100 g). Dowóz posiłków do osób indywidualnych obejmuje miasto Okonek, jak i większość miejscowości gminy. W celu realizacji zamówienia Wykonawcy powinni: 1.Dysponować odpowiednią bazą do przygotowania gorących posiłków, 2. Dowożone posiłki winny być dostarczane własnym pojazdem, zapakowane oddzielnie dla każdego świadczeniobiorcy)klienta, 3. Posiadać zarejestrowaną działalność gospodarczą w zakresie prowadzenia gastronomii lub zakładu zbiorowego żywienia, UWAGA: Ilość przygotowywanych posiłków weryfikowana będzie na bieżąco lub przynajmniej raz w miesiącu przez MGOPS. Ilość ta ulegać może ciągłym zmianom w zależności od ilości osób potrzebujących pomocy w tym zakresie. Zgodnie z założeniami okres dożywiania wyniesie ok. 250 dni roboczych w roku kalendarzowym. Posiłki nie będą dostarczane w soboty, niedziele oraz święta.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: mgops.okonek.biuletyn.net
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach