POWIATOWE CENTRUM POMOCY RODZINIE ogłasza przetarg
- Adres: 92-318 Łódź, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 133 D lokal 214
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 426763487 , fax. 426763487
- Data zamieszczenia: 2023-02-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: POWIATOWE CENTRUM POMOCY RODZINIE
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 133 D lokal 214
92-318 Łódź, woj. łódzkie
tel. 426763487, fax. 426763487
REGON: 472219069 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://pcpr.i-sisco.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie posiłków dla do 80 osób z terenu powiatu łódzkiego wschodniego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę w postaci przygotowania obiadów dla do 80 osób zamieszkałych na terenie powiatu łódzkiego wschodniego. Dwudaniowe obiady (zupa i drugie danie) w ramach realizacji usługi dostarczone zostaną do Dziennego Domu Pomocy w Wiśniowej Górze (ul. 1-ego Maja 3/5, 95-020 Wiśniowa Góra, gm. Andrespol) i przekazywane przedstawicielowi podmiotu odpowiedzialnego za ich transport do Uczestników projektu w jednorazowych pojemnikach ekologicznych. Posiłki powinny być gotowe do odbioru w temperaturze w granicach 67 – 75 stopni Celsjusza. Wykonawca będzie zobowiązany do przekazania posiłków najpóźniej do godziny 10.30. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający określa następujące warunki udziału w postępowaniu:1. Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej,o ile wynika to z odrębnych przepisów:• Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że posiada aktualną decyzję dotyczącą produkcji i przewozu środków spożywczych wynikającez ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz przepisów wykonawczych i był wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz. U. 2022, poz. 2132).2. Zdolność techniczna lub zawodowa:• Zamawiający żąda podmiotowych środków dowodowych w zakresie wykonanych usług cateringowych. Na potwierdzenie niniejszego warunku należy przedstawić dokumenty potwierdzające przeprowadzenie świadczenia usług cateringowych dla podmiotów zewnętrznych w okresie ostatnich 3 lat (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) oraz przygotowanie co najmniej 5 000 obiadów w formie takiego cateringu. W tym Wykonawca przedstawi dokumenty (np. referencje bądź umowy) poświadczające posiadane doświadczenie.• Zamawiający żąda podmiotowych środków dowodowych w zakresie osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia publicznego – jeżeli Wykonawca wskażew ofercie, że zatrudnia dietetyka, jest zobowiązany przestawić jego wykształcenie (skan odpowiednich dokumentów) oraz wskazać podstawę jego zatrudnienia.• Zamawiający żąda przedmiotowych środków dowodowych w postaci aktualnego (nie starszego niż 3 miesiące od daty złożenia oferty) odpisu z właściwego rejestru lubz centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej.3. Sytuacja ekonomiczna i finansowa: Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4. Zdolność do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-06
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - II”
Dodano: 2024-02-11 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - II”
Dodano: 2023-12-21 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie”
Dodano: 2023-12-03 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły podstawowej Nr 2 w Głownie”
Dodano: 2023-01-24 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - II”
Dodano: 2022-12-22 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły podstawowej Nr 2 w Głownie”
Dodano: 2022-12-08 - Dostawy pierogów do jednostek podległych OISW w Łodzi
Dodano: 2021-01-14 - Dostawy pierogów do jednostek podległych OISW w Łodzi
Dodano: 2020-11-24 - Dostawy wyrobów garmażeryjnych
Dodano: 2020-02-10 - Dostawy pierogów do jednostek podległych OISW w Łodzi
Dodano: 2019-11-26