Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 59-407 Mściwojów, Mściwojów 20
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-76 872 83 98 , fax. 0-76 872 83 98
- Data zamieszczenia: 2013-01-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
Mściwojów 20 20
59-407 Mściwojów, woj. dolnośląskie
tel. 0-76 872 83 98, fax. 0-76 872 83 98
REGON: 00404414100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.msciwojow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawę gorących posiłków dla dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych na terenie Gminy Mściwojów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług polegających na przygotowaniu gorących posiłków jednodaniowych dla dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych na terenie Gminy Mściwojów od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2013 r. Ogólny opis zamówienia: a) Dzienna ilość obiadów ok. 70 porcji (liczba ta w trakcie roku szkolnego 2013 może ulec zmianie na zwiększeniu lub zmniejszeniu) od poniedziałku do piątku w dni zajęć lekcyjnych. W okresie wakacji wg. zapotrzebowania. b)Zamawiający z 3 - dniowym wyprzedzeniem będzie przekazywał informację Wykonawcy o ilości gorących posiłków na poszczególne dni. Rok szkolny: W ciągu 1 tygodnia winno znajdować się: 2 dni zupa z wkładką i 3 dni drugie danie (5 dniowy cykl żywienia) tj.: - pierwsze danie - 73 dni x 70 porcji = 5.110 porcji - drugie danie - 105 dni x 70 porcji = 7.350 porcji Okres wakacji (półkolonie - 2 turnusy 10 dniowe): I TURNUS - LIPIEC - drugie danie - 10 dni x 50 porcji = 500 porcji II TURNUS - SIERPIEŃ - drugie danie - 10 dni x 50 porcji = 500 porcji c) Dowóz gorących posiłków będzie następował o godz. 9.30 do Szkoły Podstawowej w Targoszynie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.msciwojow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie dwudaniowych obiadów dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjum oraz osób dorosłych objętych wsparciem Ośrodka Pomocy Społecznej w Lądku-Zdroju
Dodano: 2016-07-27 - Postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego na przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 20 im. Orła Białego w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-22 - Dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 we Wrocławiu.
Dodano: 2016-07-18 - Dożywianie uczniów Zespołu Szkół Licealno-Gimnazjalnych w Mirsku, Szkoły Podstawowej w Giebułtowie, Szkoły Podstawowej w Krobicy, Szkoły Podstawowej w Rębiszowie, uczniów i wychowanków Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Mirsku
Dodano: 2016-07-12 - Prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 im. Bolesława Chrobrego w Kamieńcu Ząbkowickim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia kuchni
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 91 we Wrocławiu.
Dodano: 2016-07-05 - PROWADZENIE STOŁÓWKI W PRZEDSZKOLU NR 2 W BYSTRZYCY KŁODZKIEJ W ROKU SZKOLNYM 2016/2017
Dodano: 2016-06-29 - Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - WYBÓR WYKONAWCY USŁUG RESTAURACYJNYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 4 WROCŁAWIU
Dodano: 2016-06-20 - WYBÓR WYKONAWCY USŁUG RESTAURACYJNYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 15 WE WROCŁAWIU
Dodano: 2016-06-07