MOSiR w Zabrzu Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 41-800 Zabrze, Matejki 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 271 66 40
- Data zamieszczenia: 2023-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: MOSiR w Zabrzu Sp. z o.o.
Matejki 6
41-800 Zabrze, woj. śląskie
tel. 32 271 66 40
REGON: 276854640 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla uchodźców z Ukrainy w okresie październik 2023 r. – marzec 2024 r.” - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest „Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla uchodźców z Ukrainy w okresie październik 2023 r. – marzec 2024 r.”1) Miejscem docelowym świadczenia usług jest teren miasta Zabrze, w szczególności następujące lokalizacje:- Willa Ambasador przy ul. 3 Maja 78,- Gościniec przy ul. Szafarczyka 16.2) Dostawa realizowana będzie dwa razy dziennie:a) śniadanie – w godz. 8:00 – 9:00b) obiad z kolacją – w godz. 12:30 – 14:003) Ilość przygotowywanych posiłków ustalana będzie z jednodniowym wyprzedzeniem na podstawie zgłoszenia przez Zamawiającego – e-mail (tabela) lub telefonicznie. Aktualnie ilość osób na obiektach wynosi:- Willa Ambasador przy ul. 3 Maja 78: 32 osoby dorosłe i 4 dzieci (0 -12 lat)- Gościniec przy ul. Szafarczyka 16: 4 osoby dorosłe.4) Wykonawca zapewnia transport posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi. 5) Wykonawca zapewnia transport posiłków. Posiłki (obiady) powinny być dostarczone w opakowaniach indywidualnych zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi.6) Wykonawca ustala jadłospis tygodniowy z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia osób dorosłych i dzieci.7) Śniadania będą przygotowywane w formie kanapek ze świeżego pieczywa pszennego smarowanych masłem z wędliną drobiową lub wieprzową, pasztetem, żółtym serem, serkiem topionym, pastą jajeczną, pastą twarogową lub rybną z dodatkiem warzyw: pomidor, ogórek, itp. Ilość kanapek dla 1 osoby dorosłej – 3 szt. / bułka typu kajzerka – 2 szt. Ilość kanapek dla 1 dziecka (0-12 lat) – 2szt. / bułka typu kajzerka – 1 szt.8) Obiad dwudaniowy:zupy – pomidorowa z makaronem lub ryżem, jarzynowa z ziemniakami, rosół z makaronem lub lanym ciastem, ogórkowa, żurek, grochówka, itp. Gramatura - min. 350 ml – osoby dorosłe, 250 ml – dziecko (0-12 lat).drugie danie: mięsa (min. 3 x tydzień), ryby, jajka, z dodatkiem ziemniaków, kaszy, ryżu, makaronu i warzyw w postaci surówki bądź sałaty, pierogi, gołąbki, ryż zapiekany z jabłkiem, makaron z sosem bolońskim. Gramatura dla osoby dorosłej – mięso, ryby, jajka – min. 180 g. , ziemniaki, kasza, ryż, kluski – min. 150 g, surówki – min. 130 g., jako odrębne drugie danie: pierogi – min. 6 szt., gołąbki – min. 300 g z sosem pomidorowym 30 g, placki ziemniaczane z gulaszem – min 300g, naleśniki – min. 4 szt. z nadzieniem z białym serem lub dżemem.Gramatura dla dziecka (0-12 lat) - mięso, ryby, jajka – min. 130 g, ziemniaki, kasza, ryż, kluski – min. 100 g, surówki – min. 100g, pierogi – min. 3 szt., gołąbki – min. 200 g z sosem pomidorowym 30g, placki ziemniaczane z gulaszem – min 200g, naleśniki – min. 2 szt. z nadzieniem z białym serem lub dżemem.9) Kolacja w formie kanapek ze świeżego pieczywa pszennego smarowanych masłem z wędliną drobiową lub wieprzową, pasztetem, żółtym serem, serkiem topionym, pastą jajeczną, pastą twarogową lub rybną z dodatkiem warzyw: pomidor, ogórek, itp.Ilość kanapek dla 1 osoby dorosłej – 3 szt. / bułka typu kajzerka – 2 szt.Ilość kanapek dla 1 dziecka (0-12 lat) – 2 szt. / bułka typu kajzerka – 1 szt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej
Dodano: 2024-03-13 - Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 29 im. Janusza Korczaka w Bielsku-Białej
Dodano: 2024-03-12 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla potrzeb Szpitala Pediatrycznego w Bielsku - Białej
Dodano: 2024-03-08 - 4/TP/US/24 PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW SZPITALA (CATERING)
Dodano: 2024-02-06 - "Świadczenie usług cateringowych wraz z obsługą kelnerską dla potrzeb Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Zabrzu Sp. z o.o. w 2024 r."
Dodano: 2024-01-16 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 12 im. Jerzego Kukuczki w Jastrzębiu-Zdroju w 2024 r.
Dodano: 2024-01-05 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2024-01-05 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 5 im. Władysława Broniewskiego w Jastrzębiu Zdroju
Dodano: 2024-01-04 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 10 w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2024-01-04 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla jednostek organizacyjnych i klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Katowicach
Dodano: 2024-01-03