Gmina Sierakowice ogłasza przetarg
- Adres: 83-340 Sierakowice, ul. Lęborska 30
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6816120 , fax. 58 6816601
- Data zamieszczenia: 2011-05-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Sierakowice
ul. Lęborska 30 30
83-340 Sierakowice, woj. pomorskie
tel. 58 6816120, fax. 58 6816601
REGON: 19167497700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sierakowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla uczniów szkół oraz przedszkola z terenu Gminy Sierakowice w okresie od 01 sierpnia 2011 do czerwca 2011r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowywanie oraz dostrczanie posiłków dla uczniów szkół i wychowanków przedszkola - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca składając ofertę zobowiązany jest do wniesienia wadium przed upływem terminu składania ofert. Wadium w wysokości 5 000 słownie (pięć tysięcy złotych) Wykonawca wnosi w jednej lub kilku następujących formach: 1)w pieniądzu, 2)w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym, że zobowiązanie kasy jest zobowiązaniem pieniężnym; 3)w gwarancjach bankowych; 4)w gwarancjach ubezpieczeniowych; 5)w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Najwyższa cena oferowana za wynajem pomieszczen kuchennych
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bipsierakowice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi żywienia w oparciu o dzierżawę kuchni wraz z zapleczem wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni.
Dodano: 2016-06-16 - Świadczenie usługi żywienia w oparciu o dzierżawę kuchni wraz z zapleczem wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni.
Dodano: 2015-06-01 - Świadczenie usługi żywienia w oparciu o dzierżawę kuchni wraz z zapleczem wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni.
Dodano: 2014-06-04 - Przygotowanie i podanie posiłków uczestnikom spotkań, szkoleń oraz konferencji organizowanych w ramach projektu pn.: NORDA - Północny Biegun Wzrostu, współfinansowanego ze środków Mechanizmu Finansowego EOG 2009-2014 oraz dotacji celowej z budżetu państwa w ramach Programu Rozwój miast poprzez wzmocnienie kompetencji jednostek samorządu terytorialnego, dialog społeczny oraz współpracę z przedstawicielami społeczeństwa obywatelskiego.
Dodano: 2014-05-28 - Świadczenie usługi żywienia w oparciu o dzierżawę kuchni wraz z zapleczem wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni.
Dodano: 2013-05-24 - Usługi żywienia dzieci w przedszkolu
Dodano: 2012-10-17 - Przygotowanie i wydawanie całodziennego wyżywienia dla uczestników kursów szkoleniowych realizowanych przez Regionalny Ośrodek Szkolenia w Oddziale ZUS w Gdańsku
Dodano: 2010-10-22 - Świadczenie usług gastronomicznych w dniu 25 października 2010 roku na Festiwalu - pozapozy -.
Dodano: 2010-09-21 - Usługi żywienia w oparciu o dzierżawę kuchni
Dodano: 2010-08-10