Przetargi.pl
Przygotowanie gorących posiłków dla beneficjentów Ośrodka Pomocy Społecznej wraz z zapewnieniem stałego miejsca wydawania i spożywania posiłków

Ośrodek Pomocy Społecznej w Iłowej ogłasza przetarg

  • Adres: 68-120 Iłowa, ul. Kolejowa 7
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 3774 948 , fax. 68 3774 948
  • Data zamieszczenia: 2011-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej w Iłowej
    ul. Kolejowa 7 7
    68-120 Iłowa, woj. lubuskie
    tel. 68 3774 948, fax. 68 3774 948
    REGON: 00608231200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ilowa.pl, www.ops.ilowa.pl,
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie gorących posiłków dla beneficjentów Ośrodka Pomocy Społecznej wraz z zapewnieniem stałego miejsca wydawania i spożywania posiłków
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przygotowanie posiłków jednodaniowych dla ok. 30 osób przez okres siedmiu miesięcy w 2012r. wraz z zapewnieniem stałego miejsca wydawania i spożywania posiłków. Dożywianie odbywać się będzie od poniedziałku do soboty z uwzględnieniem dni świątecznych. Kaloryczność posiłków nie powinna być mniejsza niż 500 kcal. Danie ma być posiłkiem mięsnym trzy razy w tygodniu.Powinno się składać oprócz porcji mięsnej, z surówki, ziemnaków, ryżu, kaszy, makaronu itp.Danie mogą stanowić również pierogi, zupy z dodatkami, naleśniki, kopytka, krokiety, makaron z sosem lub tym podobne.Posiłki mają być sporządzone zgodnie z wymaganiami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego.Muszą też być sporządzone ze świeżych produktów spożywczych posiadających aktualne terminy ważności.Posiałek oraz sposób jego przygotowania powinien odbywać się z zachowaniem odpowiednich warunków higieniczno-sanitarnych oraz spełniać warunki określone w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r.O bezpieczeństwie żywności i żywienia( Dz.U.Nr 171,poz.1225 z późn. zm.)Zamawiający nie dopuszcza powtarzalności posiłków w ciagu jednego tygodnia.Zamawiający zastrzega sobie, że ilość osób korzystających z obiadów może ulegać zmianie, w zależności od liczby osób uprawnionych do otrzymywania posiłków.Wykonawca każdorazowa bedzie o tym informowany.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 7 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ilowa.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach