Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-432 Gdańsk, ul. Konrada Leczkowa 1A
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 3423150 , fax. 58 3423151
- Data zamieszczenia: 2012-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Gdańsku
ul. Konrada Leczkowa 1A 1A
80-432 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 3423150, fax. 58 3423151
REGON: 00283702100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopr.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, dowiezienie i wydanie gorących posiłków (kolacji wigilijnej) dla 147 osób - klientów MOPR w Gdańsku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej (kolacji wigilijnej) dla 169 osób - klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Gdańsku w miejscach wskazanych według poniższego zestawienia: 1 . Jadłodajnia GKO, Gdańsk, ul. Mickiewicza 33 - 20 osób; 2. Centrum Pracy Socjalnej 2, Gdańsk, Pl. Gustkowicza 13 - 12 osób; 3. Dom Sąsiedzki Gościnna Przystań Gdańsk Orunia, ul. Gościnna 14 - 20 osób; 4. Klub Osiedlowy FELUKA, Gdańsk, ul. Gdyńska 4 - 12 osób; 5. SP 59, Gdańsk, ul. Modra 2 - 30 osób; 6. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gdańsk, ul. Jaśkowa Dolina 105 - 20 osób; 7. Dzienny Dom Pobytu, Gdańsk, ul. Kisielewskiego 12 - 25 osób; 8. SP 21, Gdańsk, ul. Na Stoku 43 - 30 osób. Terminy oraz godzina dostawy zostaną podane pisemnie lub faksem na minimum 7 dni przed planowanym terminem dostawy. Termin ten przypadający pomiędzy 7 a 21 grudnia 2012 roku może być różny dla różnych lokalizacji. Szczegółowy zakres cateringu. Zleceniobiorca zobowiązany będzie zapewnić catering, w skład którego mają wejść: 1. Barszcz czerwony - 169 porcji po 250 ml; 2. Pasztecik z kapustą i grzybami - 169 porcji po min. 150g/1 porcja; 3. Pierogi z kapustą i grzybami - 169 porcji po min. 250g/1 porcja; 4. Ryba po grecku 350 g. w tym ryba 200g - 169 porcji po 350 g; 5. Ryba w galarecie 350 g w tym ryba 200 g - 169 porcji po 350 g; 6. Śledzie w oleju - 169 porcji po 350 g; 7. Sałatka jarzynowa - 169 porcji po 350 g; 8. Kawa - 169 porcji po 250 ml; 9. Herbata - 169 porcji po 250 ml; 10. Ciasto sernik - 169 porcji po 200 g; 11. Ciasto makowiec - 169 porcji po 200 g; 12. Ciasto jabłecznik - 169 porcji po 200 g; 13. Sok jabłkowy - 169 porcji po 250 ml; 14. Sok pomarańczowy - 169 porcji po 250 ml; 15. Cukier, sól, pieczywo, przyprawy - bez ograniczeń - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mopr.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Reintegracja społeczno - zawodowa w Centrum Integracji Społecznej - etap. III - usługa cateringowa
Dodano: 2016-06-17 - 07/PN/2016
Dodano: 2016-06-08 - Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej.
Dodano: 2015-11-12 - 14/PN/2015
Dodano: 2015-07-27 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2015-02-20 - Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni Zamawiającego
Dodano: 2015-02-05 - 14/PN/2014
Dodano: 2014-08-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-05-12 - Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Dodano: 2014-04-30 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-03-19