Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca

Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej ogłasza przetarg

  • Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. +48 58 347 13 10 , fax. +48 58 347 28 21
  • Data zamieszczenia: 2013-03-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
    ul. Narutowicza 11/12 11/12
    80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. +48 58 347 13 10, fax. +48 58 347 28 21
    REGON: 00000162000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dzp.pg.gda.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Centrum Zastosowań Matematyki, który jest współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt realizowany jest w ramach Pro?gramu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytetu IV Szkolnictwo wyższe i nauka, Działanie 4.2. Rozwój kwalifikacji kadr systemu B+R i wzrost świadomości roli nauki w rozwoju gospodarczym. Numer umowy o dofinansowanie: UDA-POKL.04.02.00-00-108/11-00. 2. Usługa będzie świadczona w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: a. Bufet podczas gali konkursu na 60 osób, w dniu 24 maja 2013 r., ok. 2 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -bufet na słodko: ciasto krojone: jabłecznik, sernik i ciasto z kremem (łącznie w ilości 150 g na osobę), owoce (w łącznej ilości 50 g na osobę), -bufet na zimno składający się z 3 rodzajów zimnych przekąsek (w tym jedna z rybą) oraz sałatki z jarzynowej (łącznie w ilości 150 g na osobę) -danie na ciepło: szaszłyki z mięsem wieprzowym i warzywami (w ilości 150 g na osobę), -dodatki: pieczywo, sosy w ilościach nieograniczonych, -napoje: kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka/mleko do kawy, soki owocowe (przynajmniej dwa rodzaje), woda gazowana i niegazowana w ilościach nieograniczonych; b. lunch w formie szwedzkiego stołu na 31 osób, w dniu 26 kwietnia 2013 r., ok. 1 godzina - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -dania gorące oczekujące w bemarach; -zupa, np.: zupa pomidorowa, zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym (porcja: 350 ml); -potrawa mięsna , np.: sztuka mięsa w sosie, roladki z kurczaka (porcja: 150g); -dodatek węglowodanowy, np.: kluski śląskie , ziemniaki pieczone (porcja: 150g); -3 surówki, np.: surówka z białej kapusty z marchewką i jabłkiem, surówka z buraków czerwonych i ogórka konserwowego, surówka z kapusty pekińskiej z papryką czerwoną , dodatkami (w łącznej ilości: 150g/porcja); -napoje: kawa, herbata, cukier, cytryna, śmietanka/mleko do kawy, soki owocowe (przynajmniej dwa rodzaje) w ilościach nieograniczonych; c. przerwy kawowe na 31 osób, w dniu 26 kwietnia 2013 r., ok. 3,5 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -napoje gorące podawane w termosach: kawa, śmietanka do kawy, herbata, cukier, cytryna - bez ograniczeń, -soki: pomarańczowy, jabłkowy (250 ml), -ciasta: 2 rodzaje, w tym jedno ciasto z owocami (w łącznej ilości 120 g na osobę); d. przerwy kawowe w dniach 24-25 kwietnia 2013 r., każdego dnia na 31 osób, ok. 3,5 godziny - dokładna godzina zostanie jeszcze ustalona: -napoje gorące podawane w termosach: kawa, śmietanka do kawy, herbata, cukier, cytryna - bez ograniczeń, -soki: pomarańczowy, jabłkowy (250 ml), woda mineralna-gazowana i niegazowana - butelka 0,5 l, -kanapki na pieczywie jasnym i ciemnym z wędliną, rybą, serem itp. (w łącznej ilości 120 g na osobę), -ciasta: dwa rodzaje, w tym sernik, (w łącznej ilości 120 g na osobę). Dokładna ilość osób zostanie podana Wykonawcy na 5 dni przed dniem świadczenia usługi. 4. Serwis cateringowy Wykonawca wliczy w cenę usługi. Przez serwis cateringowy Zamawiający rozumie: -na bufet podczas gali konkursu oraz na lunch podczas wykładów zagranicznego naukowca zapewnienie stołów oraz bufetów cateringowych wraz z krzesłami (miejsca siedzące dla 30 osób), -na przerwy kawowe Zamawiający zapewni stoły - bufet cateringowy (obrus i dekorację zapewni Wykonawca), -zapewnienie wyżywienia tj. przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków na bazie produktów najwyższej jakości, -dostarczenie oraz zapewnienie zastawy stołowej oraz sztućców dostosowanych do liczby uczestników oraz do menu (nie mogą być jednorazowego użytku), -zapewnienie obrusów, serwetek, -nakrycie stołów wraz z dekoracją kwiatową, -użycie własnych materiałów i narzędzi do wykonania zlecenia, -utrzymywanie porządku w miejscach realizacji usługi (bieżące zagospodarowanie śmieci i odpadów), -pozostawienie miejsca serwowania cateringu po zakończeniu usługi w należytym porządku, w szczególności usunięcie sprzętu, dekoracji, nakryć, zastawy, sztućców, odpadków, -usunięcie stołów oraz sprzętu po zakończeniu spotkania z terenu świadczenia usługi, -zapewnienie opakowań w celu zabrania pozostałego poczęstunku przez Zamawiającego. 5. Usługa będzie świadczona na terenie Politechniki Gdańskiej. 6. Rozliczenie za realizację przedmiotu zamówienia nastąpi po wykonanej usłudze wyłącznie za rzeczywistą ilość osób objętych usługą cateringową. 7. Cena brutto określona przez Wykonawcę w ofercie musi obejmować całość zamówienia wraz z kosztem transportu oraz uwzględniać ryzyko wzrostu cen.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach