Gdyńskie Centrum Innowacji Jednostka Budżetowa ogłasza przetarg
- Adres: 81-451 Gdynia, Al. Zwycięstwa 96/98
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48 58 698 21 50 , fax. +48 58 698 21 65
- Data zamieszczenia: 2013-10-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gdyńskie Centrum Innowacji Jednostka Budżetowa
Al. Zwycięstwa 96/98 96/98
81-451 Gdynia, woj. pomorskie
tel. +48 58 698 21 50, fax. +48 58 698 21 65
REGON: 19311273000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ppnt.gdynia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług cateringowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych. Zamówienia będą realizowane przez 7 dni w tygodniu, w godzinach od 7:00 do 23:00, za wyjątkiem spotkania Maraton24, gdzie wymagane jest świadczenie usługi przez 24 godziny. W trakcie realizacji przedmiotu zamówienia na Wykonawcy będą spoczywać następujące obowiązki: 1.dostarczenia i podawania posiłków świeżych, o temperaturze odpowiedniej do danego rodzaju potrawy; 2.przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i pomieszczenia, w którym będzie odbywało się spotkanie; 3.przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym oraz estetycznego i eleganckiego podawania posiłków; 4.zapewnienia 3-7 okrągłych stolików typu bistro oraz stołów do ustawienia cateringu w zależności od potrzeb Zamawiającego; 5.świadczenia usług cateringowych przy użyciu sprzętu gastronomicznego zapewniającego utrzymanie odpowiedniej temperatury posiłków (witryny grzewcze, bemary); podawania potraw na zastawie odpowiedniej dla rodzaju zdarzenia (ceramicznej, porcelanowej, jednorazowej) z użyciem odpowiednich dla rangi spotkania sztućców (metalowych, plastikowych), talerzy (odpowiednio do rodzaju serwowanego dania), serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, koszy na odpadki pokonsumpcyjne i śmieci w sposób ustalony z Zamawiającym; 6.doprowadzenia miejsca świadczenia usługi do stanu sprzed rozpoczęcia jej świadczenia (w szczególności odbiór naczyń i sztućców, innych materiałów wykorzystywanych w trakcie świadczenia usługi oraz resztek pokonsumpcyjnych w ciągu 30 min. od jej zakończenia); 7.zapewniania na żądanie Zamawiającego obsługi kelnerskiej, personelu wydającego posiłki, adekwatnej do liczby uczestników spotkania oraz rodzaju spotkania, celem zapewnienia sprawnego wydawania posiłków; 8.przygotowanie karty menu podawanych w ramach spotkania napojów i potraw w języku polskim i angielskim. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 6 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ppnt.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Reintegracja społeczno - zawodowa w Centrum Integracji Społecznej - etap. III - usługa cateringowa
Dodano: 2016-06-17 - 07/PN/2016
Dodano: 2016-06-08 - Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej.
Dodano: 2015-11-12 - 14/PN/2015
Dodano: 2015-07-27 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2015-02-20 - Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni Zamawiającego
Dodano: 2015-02-05 - 14/PN/2014
Dodano: 2014-08-05 - Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-05-12 - Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Dodano: 2014-04-30 - Przetarg nieograniczony o wartości poniżej 207 000 euro na sukcesywne świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2014-03-19