Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych.

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2672800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2009-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 00031972400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przyprawa do zup w płynie w ilości 1500 litrów; Kwasek cytrynowy w ilości 80 kg; Sos pieczarkowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pomidorowy w proszku w ilości 700 kg; Sos sałatkowy w proszku w ilości 80 kg; Bulion grzybowy w ilości 100 kg; Bulion rosół w ilości 1750 kg; Bulion wołowy w ilości 500 kg; Bulion jarzynowy w ilości 300 kg; Zupa grzybowa w proszku w ilości 350 kg; Zupa grochowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; Żurek w proszku w ilości 300 kg; Barszcz biały w proszku w ilości 300 kg; Barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg; Przyprawa typu Jarzynka w ilości 2100 kg; Koperek suszony w ilości 100 kg; Susz z marchwi w ilości 200 kg; Włoszczyzna suszona w ilości 300 kg; Pietruszka nać suszona w ilości 100 kg; Czosnek w proszku w ilości 150 kg; Majeranek w ilości 80 kg; Kurkuma w ilości 10 kg; Cynamon w ilości 10 kg; Pieprz czarny mielony w ilości 120 kg; Liść laurowy w ilości 50 kg; Papryka mielona ostra w ilości 80 kg; Ziele angielskie w ilości 50 kg; Zioła prowansalskie w ilości 5 kg; Przyprawa do ryb w ilości 120 kg; Przyprawa myśliwska w ilości 50 kg; Fix do mięsa w ilości 100 kg; Kisiel w proszku w ilości 1500 kg; Proszek jajeczny w ilości 450 kg; Soja krajanka w ilości 200 kg; Kotlet sojowy a la schab w ilości 50 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158712604
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych; 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach