Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2672800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2012-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 00031972400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1500 litrów 2. Kwasek cytrynowy w ilości 50 kg 3. Sos pieczarkowy w proszku w ilości 400 kg 4. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg 5. Sos pomidorowy w proszku w ilości 700 kg 6. Sos sałatkowy w proszku w ilości 50 kg 7. Bulion grzybowy w ilości 100 kg 8. Bulion rosół w ilości 1500 kg 9. Bulion wołowy w ilości 1500 kg 10. Bulion jarzynowy w ilości 700 kg 11. Zupa grzybowa w proszku w ilości 600 kg 12. Zupa grochowa w proszku w ilości 600 kg 13. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 350 kg 14. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 600 kg 15. Żurek w proszku w ilości 300 kg 16. Barszcz biały w proszku w ilości 300 kg 17. Barszcz czerwony w proszku w ilości 130 kg 18. Kminek w ilości 10 kg 19. Koperek suszony w ilości 80 kg 20. Susz z marchwi w ilości 300 kg 21. Włoszczyzna suszona w ilości 300 kg 22. Pietruszka nać suszona w ilości 100 kg 23. Susz z cebuli w ilości 200 kg 24. Czosnek w proszku w ilości 80 kg 25. Majeranek w ilości 80 kg 26. Kurkuma w ilości 20 kg 27. Cynamon w ilości 12 kg 28. Pieprz czarny mielony w ilości 100 kg 29. Liść laurowy w ilości 50 kg 30. Papryka mielona ostra w ilości 80 kg 31. Ziele angielskie w ilości 55 kg 32. Zioła prowansalskie w ilości 15 kg 33. Przyprawa do ryb w ilości 50 kg 34. Przyprawa myśliwska w ilości 50 kg 35. Fix do mięsa w ilości 50 kg 36. Kisiel w proszku w ilości 1500 kg 37. Proszek jajeczny w ilości 400 kg 38. Soja krajanka w ilości 300 kg 39. Kotlet sojowy a la schab w ilości 100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158712604
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach