Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów.

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2672800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2010-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 00031972400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przyprawa do zup w płynie w ilości 1300 litrów; Kwasek cytrynowy w ilości 50 kg; Sos pieczarkowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pomidorowy w proszku w ilości 700 kg; Sos sałatkowy w proszku w ilości 70 kg; Bulion grzybowy w ilości 80 kg; Bulion rosół w ilości 1700 kg; Bulion wołowy w ilości 1700 kg; Bulion jarzynowy w ilości 700 kg; Zupa grzybowa w proszku w ilości 350 kg; Zupa grochowa w proszku w ilości 600 kg; Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; Żurek w proszku w ilości 300 kg; Barszcz biały w proszku w ilości 300 kg; Barszcz czerwony w proszku w ilości 130 kg; Przyprawa typu Jarzynka w ilości 1800 kg; Koperek suszony w ilości 100 kg; Susz z marchwi w ilości 300 kg; Włoszczyzna suszona w ilości 500 kg; Pietruszka nać suszona w ilości 100 kg; Susz z cebuli w ilości 200 kg; Czosnek w proszku w ilości 150 kg; Majeranek w ilości 100 kg; Kurkuma w ilości 12 kg; Cynamon w ilości 10 kg; Pieprz czarny mielony w ilości 100 kg; Liść laurowy w ilości 50 kg; Papryka mielona ostra w ilości 80 kg; Ziele angielskie w ilości 50 kg; Zioła prowansalskie w ilości 5 kg; Przyprawa do ryb w ilości 120 kg; Przyprawa myśliwska w ilości 50 kg; Fix do mięsa w ilości 100 kg; Kisiel w proszku w ilości 1500 kg; Proszek jajeczny w ilości 300 kg; Soja krajanka w ilości 250 kg; Kotlet sojowy a la schab w ilości 100 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158712604
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach