Jednostka Wojskowa 4226 ogłasza przetarg
- Adres: 04-470 Warszawa, Ul. Marsa 110
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6815 030 , fax. 22 6815 093
- Data zamieszczenia: 2012-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4226
Ul. Marsa 110 110
04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6815 030, fax. 22 6815 093
REGON: 14266590400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa - Podsektor Rządowy/Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA JEST DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych w ilościach Zadanie Nr 1 - Rejon 6 A Bułka pszenna zwykła kg 87 Bułka graham kg 60 Bułka tarta kg 60 Chleb żytni razowy kg 200 Chleb zwykły kg 2617 Drożdżówka z nadzieniem kg 54 Placek drożdżowy kg 30 Pączek kg 50 Makowiec kg 20 Babka w polewie kg 10 Jabłecznik kg 32 Keks kg 17 Zadanie Nr 2 - Rejon 6 B Bułka pszenna zwykła kg 1 105 Bułka graham kg 712 Chałka kg 189 Rogal pszenny kg 322 Bułka tarta kg 50 Chleb żytni razowy kg 717 Chleb baltonowski kg 234 Chleb pszenny krojony w folii kg 234 Chleb zwykły krojony w folii kg 1 717 Chleb mieszany słonecznikowy kg 167 Chleb mieszany z soją kg 167 Chleb zwykły kg 667 Drożdżówka z nadzieniem kg 322 Placek drożdżowy kg 34 Pączek kg 322 Makowiec kg 17 Mazurek kg 17 Serniki kg 17 Babka w polewie kg 34 Jabłecznik kg 17 Piernik kg 17 Piernik w polewie kg 17 Keks kg 17 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga zabezpieczenia oferty wadium. Wykonawca przed upływem terminu składania ofert zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 1 390,00 PLN słownie: jeden tysiąc trzysta dziewięćdziesiąt zł w tym na Zadanie Nr 1 - 390 słownie: trzysta dziewięćdziesiąt zł; Zadanie Nr 2 - 1 000,00 słownie: jeden tysiąc zł; 1. Wadium może być wniesione w: 1.1. pieniądzu, 1.2. poręczeniach bankowych, lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 1.3. gwarancjach bankowych, 1.4. gwarancjach ubezpieczeniowych, 1.5. poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824. 2. Wadium w formie pieniądza należy wnieść przelewem na konto w Banku NBP O O Warszawa, nr rachunku 18 1010 1010 0044 0213 9120 0000, z dopiskiem na przelewie: Wadium w postępowaniu na dostawę pieczywa i wyrobów cukierniczych - Zadanie Nr .O terminie wniesienia wadium, decydować będzie data wpływu środków na rachunek bankowy Zamawiającego. 3. Zamawiający zaleca, aby w przypadku wniesienia wadium w formie: 3.1. pieniężnej dokument potwierdzający wniesienie wadium został załączony do oferty, 3.2. innej niż pieniądz, oryginał dokumentu został złożony w Kasie Zamawiającego, a jego kopia załączona do oferty. 4. Z treści gwarancji, poręczenia winno wynikać bezwarunkowe, na każde pisemne żądanie zgłoszone przez Zamawiającego w terminie związania ofertą, zobowiązanie Gwaranta do wypłaty Zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w art. 46 ust. 4a oraz ust. 5 ustawy PZP. 5. Wykonawca, który nie wniesie wadium lub nie zabezpieczy oferty akceptowalną formą wadium zostanie wykluczony z postępowania, a jego oferta zostanie uznana za odrzuconą. 6. Okoliczności i zasady zwrotu wadium, jego przepadku oraz zasady jego zaliczenia na poczet zabezpieczenia należytego wykonania umowy określa ustawa Pzp.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.2rblog.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Baboszewie (Gmina Baboszewo, pow. płoński).
Dodano: 2016-07-27 - dostawa pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz artykułów bezglutenowych
Dodano: 2016-06-14 - Zakup i dostawa pieczywa do kuchni Przedszkola nr 420 w Warszawie w 2016 r.
Dodano: 2016-04-14 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-03-09 - Sukcesywna dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz ciast dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na trzy części.
Dodano: 2016-02-18 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-01-29 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-12-22 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego Nr 1 w Zakroczymiu w okresie 01.01.2016 do 31.12.2016
Dodano: 2015-12-22 - Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Dodano: 2015-12-14 - Zakup i dostawa pieczywa dla potrzeb żywienia pacjentów Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.
Dodano: 2015-12-09