Przetargi.pl
Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych

Centrum Usług Logistycznych ogłasza przetarg

  • Adres: 00-789 Warszawa, ul. Słoneczna 37
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 601 33 29 , fax. 22 601 50 11
  • Data zamieszczenia: 2016-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych
    ul. Słoneczna 37 37
    00-789 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 601 33 29, fax. 22 601 50 11
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cul.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 Warszawa 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 240 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500 3. Bułka wieloziarnista kg 100 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800 6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150 7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 120 Część nr 2 Polańczyk 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120 2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300 3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102 4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372 5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425 6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620 7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 825 Część nr 3 Poznań 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650 3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650 5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 50 6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160 7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150 8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400 9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100 10. Ciasto kostka migdałowa kg 30 11. Tort kg 20 Część nr 4 Ustka 1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300 3. Chleb kaszubski 1500g kg 300 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250 6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40 7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40 8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 3 9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40 10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60 11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15 12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60 13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 10 Część nr 5 Wrocław 1. Bułka grahamka 70g kg 400 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000 3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200 5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ww.cul.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach