Przetargi.pl
POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA PRZEGLĄD, KONSERWACJĘ I NAPRAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I CHŁODNICZEGO SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ BĘDĄCEGO NA WYPOSAŻENIU KUCHNI, STOŁÓWEK, MAGAZYNÓW ŻYWNOŚCIOWYCH GRUP ZABEZPIECZENIA ORAZ W JEDNOSTKACH WOJSKOWYCH 3137, 1517 i 4408, ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KROŚNIE ODRZAŃSKIM, CZERWIEŃSKU I SULECHOWIE

44 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 66-600 Krosno Odrzańskie, Słubicka
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
  • Data zamieszczenia: 2020-02-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    Słubicka 10
    66-600 Krosno Odrzańskie, woj. lubuskie
    tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
    REGON: 80519145000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.44wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAPYTANIA OFERTOWEGO NA PRZEGLĄD, KONSERWACJĘ I NAPRAWĘ SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I CHŁODNICZEGO SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ BĘDĄCEGO NA WYPOSAŻENIU KUCHNI, STOŁÓWEK, MAGAZYNÓW ŻYWNOŚCIOWYCH GRUP ZABEZPIECZENIA ORAZ W JEDNOSTKACH WOJSKOWYCH 3137, 1517 i 4408, ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KROŚNIE ODRZAŃSKIM, CZERWIEŃSKU I SULECHOWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa – przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej będącego na wyposażeniu kuchni, stołówek, magazynów żywnościowych Grup Zabezpieczenia oraz w Jednostkach Wojskowych 3137, 1517 i 4408, znajdujących się w: Krośnie Odrzańskim, Czerwieńsku i Sulechowie. 2. W zakres realizacji przedmiotu zamówienia określonego w pkt 1 wchodzi: a) przegląd i konserwacja sprzętu kwartalnie, tj. cztery razy w roku, b) naprawa sprzętu (serwis) - Zamawiający określa szacunkowy czas napraw sprzętu c) naprawa poprzez wymianę uszkodzonych elementów. 3. Zakres wykonania przeglądu i konserwacji sprzętu: a) Konserwacja obejmuje przegląd ogólny, sprawdzenie stanu technicznego; pomiary rezystancji izolacji i ciągłości przewodu zerowego do zasilania włącznie; czyszczenie i smarowanie pracujących części zawiasów; konserwacja uszczelek; dokręcenie poluzowanych elementów i mocowań; poprawienie mocowań kabli przełączy; wymiana lub czyszczenie filtrów; wymiana przerdzewiałych i drobnych elementów uszczelek o wartości jednostkowej nie przekraczającej 20 zł. - zgodnie z zapisami zawartymi w załączniku nr 2. Realizacja usługi następować będzie zgodnie z wymogami określonymi przez producenta urządzeń. b) Wykonawca zobowiązany będzie do zabezpieczenia materiałów i sprzętu niezbędnego do wykonania konserwacji. c) Każdorazowe dokonanie przeglądu konserwacyjnego potwierdzone będzie przez Wykonawcę pisemnie w dowodzie urządzenia Służby Żywnościowej. d) Zakres usług przeglądu i konserwacji wraz z wymaganym normatywem czasowym, w jakim Wykonawca będzie zobowiązany zrealizować przedmiotową usługę .
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50000000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach