Przetargi.pl
Podroby i wędliny

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2012-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Podroby i wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy podrobów i wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe: 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I, kg 850 2.Flaczki wieprzowe w rosole- baton w osłonie poliamidowej o zawartości flaka nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.200 3.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.500 4.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 5.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 6.Mozaika zwykła/galareta, studzienina z dodatkiem warzyw- baton w osłonce poliamidowej o zawartości mięsa lub wędlin nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 680 Część 2 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.600 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I,, kg 3.900 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 8. Kiełbasa opolska/regionalna, kg 1.650 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 10.Kiełbasa podolska/podlaska, zg. z PN kl/gat. I , kg 3.500 11.Kiełbasa toruńska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 12.Kiełbasa wiejska, zg. z PN kl/gat. I , kg 1.650 13.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 14.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.650 15.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 850 16.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 160
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach