Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie ogłasza przetarg
- Adres: 41-800 Zabrze, ul. Roosevelta 40
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2777800 , fax. 032 2777802
- Data zamieszczenia: 2013-04-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
ul. Roosevelta 40 40
41-800 Zabrze, woj. śląskie
tel. 032 2777800, fax. 032 2777802
REGON: 00345348100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopr.zabrze.magistrat.pl, www.mopr.zabrze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja cateringu na potrzeby Zespołu Interwencji Kryzysowej w Zabrzu - Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest organizacja cateringu na potrzeby Zespołu Interwencji Kryzysowej w Zabrzu Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, który odbędzie się 22.05.2013 r. w godzinach od 09.00 do 15.00 w Hali Sportowej POGOŃ w Zabrzu przy ul. Wolności 406 CPV: 55320000 9 Usługi podawania posiłków 55321000 6 Usługi przygotowywania posiłków Opis dodatkowy: Wykonawca zapewni usługę cateringu dla ok. 100 osób, na którą składać się będą minimum: dobrej jakości kawa rozpuszczalna znanego producenta serwowana w termosach, mleko w dzbanuszkach ok. 50 mlos dla ok. 100 osób, dobrej jakości herbata podana 1 szt wrzątek w termosach znanego producenta dla ok. 100 osób, cytryna w plasterkach, ok. 15 gram os., cukier, woda mineralna gazowana i niegazowana 2l/os tj. 1l gazowanej i 1l niegazowanej znanego producenta, soki różne smaki znanego producenta ok. 500 mlos, kanapki kolorowe w ilości ok. 6 szt na osobę, podane na pieczywie ciemne, jasne itp., wędliny, sery, jaja, pasty rybne, jajeczne, mięsa pieczone, dodatki do kanapek typu majonez, warzywa , ciasto typu sernik, jabłecznik lub inne kruche za wyjątkiem makowca) ok. 200g na osobę, owoce wyłożone na patenach banany, winogrona, kiwi, jabłka itp, przekąski typu: paluszki, orzeszki solone, ciasteczka kruche, maślane itp. dla ok. 100 osób, obrusy materiałowe, serwetki, zastawa stołowa nie jednorazowa. Sposób podania w formie szwedzkiego stołu. Stoły zapewnia Zamawiający, obsługę Wykonawca. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania i dostarczenia przedmiotu zamówienia, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania tj. godz. 08:00 świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych zgodnych z jakością wymaganą przez Zamawiającego przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm. dysponowanie środkiem transportu zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu Żywności Dz. U. Nr 21, poz.179 z 2003r estetycznego podania posiłków oraz fachowej i estetycznej obsługi; Ilość i wielkość zamawianych produktów wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres umowy. Cena posiłków powinna obejmować m.in. koszt surowców, przygotowania posiłków, przekąsek, dekoracji stołów, dostawy, obsługi. Wykonawca wystawi fakturę VAT w terminie do 14 dni od daty zakończenia realizacji przedmiotu umowy. Należność płatna będzie przelewem na wskazane konto w ciągu 14 dni licząc od dnia otrzymania faktury po jej pozytywnym zweryfikowaniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mopr.zabrze.pl www.mopr.zabrze.magistrat.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Bezgotówkowe wydawanie gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej
Dodano: 2016-04-11 - Prowadzenie jadłodajni w siedzibie OPS w Chorzowie
Dodano: 2016-03-09 - Zorganizowanie cyklicznej dostawy posiłków w czasie ferii na potrzeby dzieci przebywających w świetlicach środowiskowych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu
Dodano: 2016-01-20 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków jednodaniowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Myszkowie w 2016 roku
Dodano: 2016-01-13 - Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Tarnowskich Górach w okresie od 02.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-11 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Gminy i Miasta Czerwionka-Leszczyny w roku 2016
Dodano: 2015-12-07 - Organizacja cateringu na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu - Dzień Pracownika Socjalnego
Dodano: 2015-10-16 - Zorganizowanie cyklicznej dostawy posiłków w czasie wakacji na potrzeby dzieci przebywających w świetlicach środowiskowych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu
Dodano: 2015-06-10 - świadczenie usług polegających na przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków dzieciom objętym opieką przez Ośrodek Pomocy Społecznej w okresie wakacyjnym
Dodano: 2015-06-03 - Zorganizowanie poczęstunku dla 60 osób na konferencję podsumowującą projekt pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli
Dodano: 2015-06-03