Przetargi.pl
Na zlecenie usługi gastronomicznej w trakcie warsztatów i szkoleń uczestników projektu: ONa aktywna współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach E F S w ramach POKL, Priorytet VI, Działanie 6.1, Poddziałanie 6.1.1. (ZP7/2013)

Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie ogłasza przetarg

  • Adres: 62-510 Konin, ul. Zakładowa 4
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 63 2453095 , fax. 63 2422229
  • Data zamieszczenia: 2013-06-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie
    ul. Zakładowa 4 4
    62-510 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 63 2453095, fax. 63 2422229
    REGON: 31050869000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.arrkonin.org.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka Akcyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Na zlecenie usługi gastronomicznej w trakcie warsztatów i szkoleń uczestników projektu: ONa aktywna współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach E F S w ramach POKL, Priorytet VI, Działanie 6.1, Poddziałanie 6.1.1. (ZP7/2013)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2.1 Przedmiotem zamówienia jest zlecenie usługi gastronomicznej w trakcie warsztatów i szkoleń uczestników projektu: ONa aktywna współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach E F S w ramach POKL, Priorytet VI, Działanie 6.1, Poddziałanie 6.1.1. realizowanego przez Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie. 2.2 Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie usługi polegającej na zapewnieniu uczestnikom warsztatów i szkoleń: 2.2.1 Serwisu kawowego dostarczanego dwukrotnie: - przed rozpoczęciem szkoleń tj. godziną 8.30, na który składa się: - kawa ( podana w formie sypkiej + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 2 kawy/osobę), - herbata (podana w ekspresowych saszetkach + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 2 herbaty/osobę), - dodatki: śmietanka do kawy, cytryna świeża i cukier w saszetkach oraz serwetki papierowe (w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników), - woda mineralna - gazowana i niegazowana (w pojedynczych butelkach po 500 ml wody gazowanej i w pojedynczych butelkach po 500 ml wody niegazowanej na osobę). - minimum trzy rodzaje kruchych ciasteczek (łącznie 150 g na osobę), - minimum dwa rodzaje ciasta pieczonego (łącznie 250 g na osobę), - soki 100% (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę), - wraz z obiadem na godz. 12.35, na który składa się: - kawa (podana w formie sypkiej + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 1 kawa/osobę), - herbata (typu podana w ekspresowych saszetkach + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 1 herbata/osobę), - dodatki: śmietanka do kawy, cytryna świeża i cukier w saszetkach oraz serwetki papierowe (w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników). Serwis kawowy powinien być podany na ceramice, z zastrzeżeniem, ze odbiór naczyń następuje po zakończeniu szkolenia. 2.2.2 Zestawu obiadowego podawanego w formie porcjowanej (1 zestaw na 1 osobę) dostarczanego na godzinę 12.35: zgodnie z jadłospisem: Zestaw 1 Filet z kurczaka smażony panierowany (150g), frytki (150g), sałatka z czerwonej kapusty (150g), sok 100% czarna porzeczka (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę Zestaw 2 Pieczeń wieprzowa duszona (150g), kluski śląskie (150g) z sosem (25g), surówka z kapusty pekińskiej z majonezem (150g), sok 100% jabłko (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę). Zestaw 3 Kotlet devolay (150g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z marchwi i jabłek (150g), sok 100% pomarańcza (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę). Zestaw 4 Potrawka z kurczaka (150g), ryż na sypko(150g), gotowane warzywa (150g), sok 100% pomarańcza (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę). Zestaw 5 Filet rybny smażony panierowany (170g), frytki (150g), ogórek konserwowy (100g), sok 100% jabłko (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę). Zestaw 6 Filet z kurczaka smażony panierowany (150g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z kapusty kiszonej i marchewki (150g), sok 100% grejpfrut (podawane w pojedynczych butelkach po minimum 200 ml/osobę). Dla zagwarantowania urozmaiconego menu zestawy obiadowe powinny być serwowane naprzemiennie. Posiłek dla każdego uczestnika projektu powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym (pudełko styropianowe, zamykane, trójdzielne) z kompletem sztućców jednorazowych, 2 serwetkami papierowymi 2 warstwowymi oraz sokiem w pojedynczych butelkach jednorazowych. Dostarczane serwisy kawowe oraz zestawy obiadowe powinny być rozpakowane, przygotowane do konsumpcji oraz sprzątnięte przez Wykonawcę po konsumpcji. 2.2.3 Zamawiający planuje maksymalnie 211 dni szkoleniowych, tj.: - 35 dni szkoleniowych warsztatów aktywizująco-motywujących (realizacja w 7 grupach szkoleniowych po 5 dni szkoleniowych/grupę), - 21 dni szkoleniowych warsztatów poszukiwania pracy (realizacja w 7 grupach szkoleniowych po 3 dni szkoleniowe/grupę), - 139 dni szkoleń zawodowych (realizacja w 7 grupach szkoleniowych, od 16 do 27 dni szkoleniowych/grupę) - 16 dni szkoleń w zakresie ICT (realizacja w 2 grupach szkoleniowych po 8 dni szkoleniowych/grupę). Przy czym istnieje możliwość realizacji warsztatów i szkoleń w 6 grupach szkoleniowych jednocześnie. Liczba osób na każdym szkoleniu nie przekroczy 15. Maksymalna liczba zestawów kawowych to 2500 i zestawów obiadowych to 2500. 2.2.4 Miejsca odbywania się szkoleń: miasto Konin. Realizację warsztatów i szkoleń Zamawiający planuje w okresie od lipca 2013 r. do grudnia 2014 r. na podstawie harmonogramu, stanowiącego Załącznik nr 1 do umowy, zawierającego informacje dot. adresów sal szkoleniowych, liczby uczestników oraz godzin planowanych przerw kawowych i obiadowych. Harmonogram może ulec zmianie. Na tydzień przed rozpoczęciem poszczególnych warsztatów i szkoleń Zamawiający przekaże Wykonawcy zaktualizowany harmonogram. 2.2.5 Zamawiający zastrzega sobie prawo do: - realizacji przedmiotu zamówienia równolegle w maksymalnie 6 grupach, - zmiany liczby posiłków oraz powiadomienia o tym fakcie Wykonawcę najpóźniej z jednodniowym wyprzedzeniem, jednak nie później niż do godziny 12.00, - zmiany liczby uczestników oraz powiadomienia o tym fakcie Wykonawcę najpóźniej z jednodniowym wyprzedzeniem, jednak nie później niż do godziny 12.00, - zmiany miejsca i terminu szkoleń zamówienia oraz powiadomienia o tym fakcie Wykonawcy z jednodniowym wyprzedzeniem, jednak nie później niż do godziny 12.00. 2.2.6 Wyżywienie ma być dostarczane z zachowaniem warunków sanitarnych, na miejsce odbywania się szkolenia, dla faktycznie uczestniczących w danym dniu szkolenia osób. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz.U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) 2.2.7 Zapłata będzie następować za faktyczną liczbę wydanych, ale nie przekraczającą liczbę zamówionych, zestawów kawowych i obiadowych, na podstawie faktury wystawionej po realizacji cyklu szkoleń, nie rzadziej niż raz na miesiąc.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.arrkonin.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach