Przetargi.pl
NA ZLECENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ W TRAKCIE WARSZTATÓW I SZKOLEŃ UCZESTNIKÓW PROJEKTU: AKADEMIA KOBIET SUKCESU W RAMACH POKL 6.1.1. (ZP-9/2012)

Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie ogłasza przetarg

  • Adres: 62-510 Konin, ul. Zakładowa 4
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 63 2453095 , fax. 63 2422229
  • Data zamieszczenia: 2012-05-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie
    ul. Zakładowa 4 4
    62-510 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 63 2453095, fax. 63 2422229
    REGON: 31050869000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.arrkonin.org.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    NA ZLECENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ W TRAKCIE WARSZTATÓW I SZKOLEŃ UCZESTNIKÓW PROJEKTU: AKADEMIA KOBIET SUKCESU W RAMACH POKL 6.1.1. (ZP-9/2012)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zlecenie usługi gastronomicznej w trakcie warsztatów i szkoleń uczestników projektu: Akademia Kobiet Sukcesu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet VI, Działanie 6.1, Poddziałanie 6.1.1. realizowanego przez Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie. 2.2. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie usługi polegającej na zapewnieniu uczestnikom warsztatów i szkoleń: 2.2.1 Serwisu kawowego dostarczanego dwukrotnie: - przed rozpoczęciem szkoleń tj. godziną 8.30, na który składa się: - kawa rozpuszczalna (podana w formie sypkiej + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 2 kawy/osobę - herbata (podana w ekspresowych saszetkach + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 2 herbaty/osobę), - dodatki: śmietanka do kawy, cytryna i cukier oraz serwetki papierowe (w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników), - woda mineralna (250 ml na osobę), - minimum trzy rodzaje kruchych ciasteczek (łącznie 150 g na osobę), - minimum dwa rodzaje ciasta pieczonego (łącznie 250 g na osobę), - soki 100% (250 ml na osobę), - wraz z obiadem na godz. 13.15, na który składa się: - kawa rozpuszczalna (podana w formie sypkiej + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 1 kawa/osobę ), - herbata (podana w ekspresowych saszetkach + woda wrząca w samowarze do samodzielnego zaparzenia według uznania proporcjonalnie do liczby uczestników przy założeniu średnio 1 herbata/osobę), - dodatki: śmietanka do kawy, cytryna i cukier oraz serwetki papierowe (w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników), Serwis kawowy powinien być podany na ceramice, z zastrzeżeniem, że odbiór naczyń następuje po zakończeniu szkolenia. Soki powinny być podane w opakowaniu jednorazowym. Zamawiający ustala, że 1 kawa to 4 gramy kawy sypkiej. 2.2.2. Zestawu obiadowego podawanego w formie porcjowanej (1 zestaw na 1 osobę) dostarczanego na godzinę 13.15: zgodnie z jadłospisem: Zestaw 1 Filet z kurczaka smażony panierowany (150g), frytki (150g), sałatka z czerwonej kapusty (150g), sok 100% czarna porzeczka (250ml) Zestaw 2 Pieczeń wieprzowa duszona (150g), kluski śląskie (150g) z sosem (25g), surówka z kapusty pekińskiej z majonezem (150g), sok 100% jabłko (250ml) Zestaw 3 Kotlet devolay (150g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z marchwi i jabłek (150g), sok 100% pomarańcza (250ml) Zestaw 4 Potrawka z kurczaka (150g), ryż na sypko(150g), gotowane warzywa (150g), sok 100% pomarańcza (250ml) Zestaw 5 Filet rybny smażony panierowany (170g), frytki (150g), ogórek konserwowy (100g), sok 100% jabłko (250ml) Zestaw 6 Filet z kurczaka smażony panierowany (150g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z kapusty kiszonej i marchewki (150g), sok 100% grejpfrut (250ml) Dla zagwarantowania urozmaiconego menu zestawy obiadowe powinny być serwowane naprzemiennie. Posiłek dla każdego uczestnika projektu powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym (pudełko styropianowe, zamykane, trójdzielne) z kompletem sztućców jednorazowych, 2 serwetkami papierowymi 2 warstwowymi oraz sokiem w opakowaniu jednorazowym. 2.2.3 Zamawiający planuje maksymalnie 188 dni szkoleniowych, tj.: - 40 dni szkoleniowe warsztatów aktywizująco-motywujących (realizacja w 8 grupach szkoleniowych po 5 dni szkoleniowych/grupę), - 24 dni szkoleniowe warsztatów poszukiwania pracy (realizacja w 8 grupach szkoleniowych po 3 dni szkoleniowe/grupę), - 124 dni szkoleń zawodowych (realizacja w 8 grupach szkoleniowych, od 11 do 27 dni szkoleniowych/grupę). Przy czym istnieje możliwość realizacji warsztatów i szkoleń w 6 grupach szkoleniowych jednocześnie. Liczba osób na każdym szkoleniu nie przekroczy 15. Maksymalna liczba zestawów kawowych to 2200 i zestawów obiadowych to 2200 - w tym suma zestawów dowożonych do Turku nie będzie większa niż 250 szt. zestawów kawowych i 250 szt. zestawów obiadowych. 2.2.4 Miejsca odbywania się szkoleń: miasto Konin oraz miasto Turek. Realizację warsztatów i szkoleń Zamawiający planuje w okresie od czerwca 2012 r. do grudnia 2012 r. na podstawie harmonogramu, stanowiącego Załącznik nr 1 do umowy, zawierającego informacje dot. adresów sal szkoleniowych, liczby uczestników oraz godzin planowanych przerw kawowych i obiadowych. Harmonogram może ulec zmianie. Na tydzień przed rozpoczęciem poszczególnych szkoleń Zamawiający przekaże Wykonawcy zaktualizowany harmonogram. 2.2.5 Zamawiający zastrzega sobie prawo do: - zmiany liczby zamawianych zestawów obiadowych oraz powiadomienia o tym fakcie Wykonawcy do godz. 9.00 tego samego dnia, - odwołania zamówionych zestawów kawowych i obiadowych oraz powiadomienia o tym fakcie Wykonawcy najpóźniej z jednodniowym wyprzedzeniem, jednak nie później niż do godz. 15.00. 2.2.6 Wyżywienie ma być dostarczane z zachowaniem warunków sanitarnych, na miejsce odbywania się szkolenia, dla faktycznie uczestniczących w danym dniu szkolenia osób. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz.U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) 2.2.7 Zapłata będzie następować za faktyczną liczbę wydanych, ale nie przekraczającą liczbę zamówionych, zestawów kawowych i obiadowych, na podstawie faktury wystawionej po realizacji cyklu szkoleń, nie rzadziej niż raz na miesiąc.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.arrkonin.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach