Przetargi.pl
Mięso wieprzowe i wołowe, mięso drobiowe i artykuły drobiarskie, wędliny

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2010-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso wieprzowe i wołowe, mięso drobiowe i artykuły drobiarskie, wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, mięsa drobiowego i artykułów drobiarskich, wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu, kg 1.700 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, kg 2.700 3. Mięso wołowe gulaszowe, kg 1.900 4.Karczek wieprzowy bez kości, kg 230 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Ćwiartka surowa tylna z kurczaka, kg 760 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, kg 2.000 3. Mięso gulaszowe z indyka, kg 800 4. Żołądki drobiowe z kurczaka, kg 800 5. Serca drobiowe z kurczaka, kg 800 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska, kg 2.540 2. Kiełbasa kanapkowa, kg 1.560 3. Kiełbasa mortadela ekstra, kg 3.750 4. Mortadela z pieczarkami, kg 1.560 5. Kiełbasa parówki śląskie, kg 1.560 6. Kiełbasa parówkowa, kg 1.560 7. Kiełbasa zwyczajna, kg 1.560 8. Kiełbasa opolska/regionalna,kg 1.560 9. Kiełbasa mielonka, kg 1.560 10.Kiełbasa podolska/podlaska, kg 3.500 11.Kiełbasa toruńska, kg 1.5601 12.Kiełbasa wiejska, kg 1.560 13.Kiełbasa szynkowa, kg 150 14.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, kg 1.560 15.Kiełbasa biała parzona, kg 1.720 16.Boczek wędzony,kg 720 17.Szynka gotowana - chuda,kg 300 18.Łopatka prasowana/ogonówka, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa,kg 220 2.Polędwica z kurczaka, kg 200 3.Polędwica z indyka,kg 200 4.Blok drobiowy,kg 200 5.Serdelki drobiowe, kg 200 6.Szynka z indyka, kg 200 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, kg 200 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, kg 200 9.Parówki drobiowe cienkie, kg 200 10.Filet z indyka prasowany, kg 200 11.Szynka z kurczaka prasowana, kg 200 12.Kiełbasa biała drobiowa, kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach