Przetargi.pl
Mięso i wędliny wieprzowe

Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg

  • Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
  • Data zamieszczenia: 2016-03-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
    ul. 1 Maja 14 14
    14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
    REGON: 00032014700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso i wędliny wieprzowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. 1. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry - 4 500 2. Karkówka bez kości - 300 3. Wątroba wieprzowa - 700 4. Schab bez kości - 850 5. Skórki wieprzowe - 80 6. Wędlina typu: Kiełbasa Mortadela - 1 500 7. Wędlina typu: Kiełbasa Mortadela z papryką - 800 8. Wędlina typu: Kiełbasa biała parzona - 500 9. Wędlina typu: Kiełbasa Parówkowa - 1 500 10. Wędlina typu: Kiełbasa Paluszki - 1 000 11. Wędlina typu: Kiełbasa Ogniskowa - 600 12. Wędlina typu: Kiełbasa Podwawelska - 1 300 13. Wędlina typu: Kiełbasa Zwyczajna - 2 500 14. Wędlina typu: Kiełbasa Śląska - 1 200 15. Wędlina typu: Kiełbasa szynkowa - 600 16. Wędlina typu: Kiełbasa Krakowska parzona - 600 17. Wędlina typu: Kiełbasa Golonkowa - 1 600 18. Wędlina typu: Polędwica Sopocka - 600 19. Wędlina typu: Szynka gotowana - 600 20. Wędlina typu: Ogonówka parzona - 600 21. Wędlina typu: Kiełbasa metka cebulowa - 500 22. Wędlina typu: Kiełbasa metka łososiowa - 1 200 23. Wędlina typu: Mielonka wieprzowa - 1 200 24. Wyrób typu: Salceson włoski - biały - 800 25. Wyrób typu: Salceson czarny - 800 26. Wędlina podrobowa typu: Pasztetowa - 800 27. Wyrób typu: Pasztet zapiekany - 1 000 28. Wyrób typu: Pieczeń rzymska - 1 500 29. Boczek wędzony parzony bez kości - 500 30. Słonina wędzona - 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach