Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2013-09-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso i wędliny wieprzowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. 1. Łopatka wieprzowa z kością bez skóry - 17 000kg 2. Karkówka bez kości - 1 000kg 3. Wątroba wieprzowa - 5 000kg 4. Skórki wieprzowe - 800kg Wędlina typu: 5. Kiełbasa Mortadela - 2 800kg 6. Kiełbasa Mortadela z papryką - 2 000kg 7. Kiełbasa Parówkowa - 2 000kg 8. Kiełbasa Paluszki - 2 000kg 9. Kiełbasa Ogniskowa - 1 500kg 10. Kiełbasa Podwawelska - 3 600kg 11. Kiełbasa Zwyczajna - 5 500kg 12. Kiełbasa Śląska - 3 800kg 13. Kiełbasa szynkowa - 600kg 14. Kiełbasa Krakowska parzona - 600kg 15. Kiełbasa Golonkowa - 2 000kg 16. Kiełbasa Dębicka - 600kg 17. Kiełbasa Toruńska - 1 500kg 18. Kiełbasa metka cebulowa - 1 000kg 19. Kiełbasa metka łososiowa - 1 000kg 20. Mielonka wieprzowa - 2 500kg Wędlina podrobowa typu: 21. Salceson włoski - biały - 2 500kg 22. Kaszanka z kaszą jęczmienną - 1 500kg 23. Pasztetowa - 1 000kg Wyrób typu: 24. Pasztet zapiekany - 1 000kg 25. Pieczeń rzymska - 2 500kg 26. Boczek wędzony parzony bez kości - 1 500kg 27. Słonina wędzona - 1 000kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2016-03-30 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2015 rok
Dodano: 2014-11-25 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2014-09-17 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Bursy Szkolnej nr 4 w Elblągu na 2014 rok.
Dodano: 2013-12-16 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2014 rok
Dodano: 2013-11-20 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2013 rok
Dodano: 2012-12-07 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2012-09-13 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2012 rok
Dodano: 2011-12-05 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2011 rok
Dodano: 2010-11-19