Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2012-09-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso i wędliny wieprzowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Mięso - część I 1. Łopatka wieprzowa z kością bez skóry - 14 000kg 2. Boczek świeży bez kości - 3 000kg 3. Karkówka bez kości - 1 000kg 4. Wątroba wieprzowa - 4 500kg 5. Skórki wieprzowe - 700kg Wędliny - część II 1. Mortadela - 4 800kg 2. Kiełbasa parówkowa - 3 600kg 3. Kiełbasa ogniskowa - 3 000kg 4. Kiełbasa podwawelska - 3 600kg 5. Kiełbasa zwyczajna - 7 500kg 6. Kiełbasa śląska - 3 800kg 7. Kiełbasa szynkowa - 500kg 8. Kiełbasa krakowska parzona - 700kg 9. Kiełbasa metka cebulowa - 2 000kg 10. Mielonka wieprzowa - 4 500kg 11. Salceson włoski-biały - 2 500kg 12. Kaszanka - 2 000kg 13. Pasztetowa - 2 000kg 14. Boczek wędzony parzony bez kości - 1 500kg 15. Słonina wędzona - 1 000kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2016-03-30 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2015 rok
Dodano: 2014-11-25 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2014-09-17 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Bursy Szkolnej nr 4 w Elblągu na 2014 rok.
Dodano: 2013-12-16 - Dostawę mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2014 rok
Dodano: 2013-11-20 - Mięso i wędliny wieprzowe
Dodano: 2013-09-19 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2013 rok
Dodano: 2012-12-07 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2012 rok
Dodano: 2011-12-05 - Dostawa mięsa wieprzowego i produktów wędliniarskich oraz mięsa i wędlin drobiowych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Iławie na 2011 rok
Dodano: 2010-11-19